HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠρος εκτόνωση το θέμα με το άνοιγμα του δρόμου της παραλίας Γιαλός

Προς εκτόνωση το θέμα με το άνοιγμα του δρόμου της παραλίας Γιαλός

Προς εκτόνωση φαίνεται να οδηγείται το θέμα που δημιουργήθηκε, όταν κάτοικοι του Αθανίου και του Δραγάνου, πήραν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν τα μπάζα, τις πέτρες και τα χώματα, για να ανοίξει ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία Γιαλός. Οι κάτοικοι είναι απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση του θέματος από τη δημοτική Αρχή, που τους υποσχόταν ότι τον Ιούλιο ο δρόμος θα είναι ανοιχτός.

Χτες το βράδυ όπως πληροφορηθήκαμε έγινε μια μεταμεσονύκτια επιχείρηση καθαρισμού του δρόμου από τους κατοίκους. Σήμερα στο δρόμο έχει τοποθετηθεί απαγορευτική πινακίδα και κορδέλα. Νωρίς έκανε την εμφάνισή της στην περιοχή και η Αστυνομία.

Αρκετοί ήταν πάντως αυτοί που αψήφησαν τις απαγορεύσεις και κατέβησαν μέχρι την παραλία.

Όπως όλα δείχνουν θα σταματήσουν οι λεονταρισμοί και τα κούφια λόγια. Θα παίζουμε το κρυφτούλι. Όπως γίνεται και σε πολλά άλλα σημεία του νησιού, στα οποία οι ζημιές από το σεισμό, δεν έχουν αποκατασταθεί. Ελπίζουμε η δημοτική Αρχή να κατάλαβε το λάθος τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Πληροφορηθήκαμε ακόμη πως η δημοπράτηση του έργου έχει ολοκληρωθεί.  Την εκτέλεσή του έχει αναλάβει  Λευκαδίτικη τεχνική εταιρεία. Παρότι η σύμβαση κατασκευής του έργου δεν έχει ακόμα υπογραφεί, η εταιρεία εντός των επόμενων ημερών, θα στείλει μηχανήματα για τον περαιτέρω καθαρισμό του δρόμου.

93

Προηγουμενο αρθρο
Οδικά έργα ύψους 596.510,57ευρώ στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Ο «ταραχοποιός» πρώην δήμαρχος βούτηξε πρώτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.