HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠροσκύνημα στη «Χώρα του Αχωρήτου»

Προσκύνημα στη «Χώρα του Αχωρήτου»

Προσκύνημα στη «Χώρα του Αχωρήτου»
Με όχημα το Παιχνίδι και την Τέχνη και κινητήρια δύναμη την Πίστη!

Εν όψει της μεγάλης εορτής της Γεννήσεως του Κυρίου μας, το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με τη βοήθεια ομάδας συνεργατών του και με τη στήριξη επαγγελματιών της πόλης μας, επιχειρεί και τα φετινά Χριστούγεννα να μυήσει μικρούς και μεγάλους στο υπέρλογο μυστήριο της Σάρκωσης του Θεού Λόγου «εκ Πνεύματος Αγίου και Μαρίας της Παρθένου» και στον τρόπο που όλοι οι λαοί του κόσμου μπορούν να γιορτάσουν αληθινά Χριστούγεννα.

Η «Χώρα του Αχωρήτου», όπως θα ονομάζεται το φετινό θεματικό χωριό, θα φιλοξενηθεί στο «Πέτρινο Λιοτρίβι», ένα όμορφο και ασφαλές κτίριο – κόσμημα στην πόλη της Λευκάδας, επί της οδού Μεταξά, απέναντι από την ανατολική πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας (προς την πλευρά της Αγοράς). Θα υποδέχεται το κοινό τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες από το Σάββατο, 12 μέχρι και την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015.

Η επίσημη παρουσίαση της «Χώρας του Αχωρήτου» θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ., παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας π. Θεοφίλου και με ένα σύντομο διαδραστικό εορταστικό πρόγραμμα.

Οι εκπαιδευτικοί και οι κατηχητές που επιθυμούν να «ταξιδέψουν» μαζί μας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την ομάδα τους στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας μέχρι την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015 στα τηλέφωνα: 2645022415 (εσ.: 21 – 23) και 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης).

Επίσης, όσοι θα ήθελαν να βοηθήσουν στην κατασκευή είναι ευπρόσδεκτοι, όπως και όσοι θα ήθελαν να συνεισφέρουν οικονομικά ως χορηγοί της διοργάνωσης.

Με χαρά θα σας περιμένουμε!

Λευκάδα, 29 Νοεμβρίου 2015
(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

new

Προηγουμενο αρθρο
Εύκολη επικράτηση της Νίκης επί του Άρη Πετρούπολης
Επομενο αρθρο
Φερνάντο Πεσσόα: Η εξομολόγηση της αβύσσου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.