HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠροχωράει αήττητη η Νίκη, 61-48 επί του Ηρακλή

Προχωράει αήττητη η Νίκη, 61-48 επί του Ηρακλή

Στο σημερινό (2/11/2014) αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Λευκάδας τα κορίτσια της Νίκης χωρίς να φθάσουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, επιβλήθηκαν εύκολα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με σκορ 62-48.

Από την αρχή η ομάδα της Νίκης έδειξε υπεροχή, προηγήθηκε και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα. Η διαφορά στο σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αν οι παίχτριες της τοπικής ομάδας απέφευγαν τα αβίαστα λάθη. Η ομάδα του Ηρακλή δεν έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Στην έδρα του όμως θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για κάθε ομάδα.

Δεκάλεπτα: 14-10, 31-22, 48-32, 61-48.
line2

Χτες(1/11/2014), η ομάδα κορασίδων της Νίκης επιβλήθηκε στην Αμφιλοχία της τοπικής ομάδας με σκορ 17-95, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της. Σκοπός της ομάδας κορασίδων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα της δώσει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, με απώτερο στόχο την πρόκριση για πρώτη φορά στη τελική φάση.

Προηγουμενο αρθρο
Εργατικό Κέντρο Λευκάδας: Απεργία στα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης του Ακτίου
Επομενο αρθρο
Συνεχίζουν τα κρούσματα καταρροϊκού πυρετού στο Μεγανήσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.