HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠρωτιά της χορωδίας του 1ου Γυμνασίου στο διαγωνισμό σχολικών χορωδιών του Νόβισαντ της Σερβίας

Πρωτιά της χορωδίας του 1ου Γυμνασίου στο διαγωνισμό σχολικών χορωδιών του Νόβισαντ της Σερβίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή

Ως Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας, αλλά και ως μαέστρος υπεύθυνος της χορωδίας του σχολείου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές της χορωδίας μας για την εκπληκτική εμφάνισή τους στον Διεθνή διαγωνισμό σχολικών χορωδιών του Νόβισαντ της Σερβίας, που κέρδισαν την 1η θέση ανάμεσα σε 16 χορωδίες (6 από Ελλάδα και 10 από εξωτερικό) με συνολική βαθμολογία 95 με άριστα το 100.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τα 33 καταπληκτικά παιδιά που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και με την εμφάνισή τους έφεραν στην Λευκάδα μας το 1ο βραβείο, ανάμεσα σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Σερβία – Βουλγαρία- Ουγγαρία με παράδοση στα χορωδιακά σύνολα, αλλά και δικαιωμένος για την σοβαρή δουλειά που επιτελείται στο σχολείο μας και στον τομέα της χορωδίας.

Ευχαριστώ τους γονείς των μαθητών που έδειξαν μεγάλη υπομονή για τις κουραστικές πρόβες της χορωδίας και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, επιτρέποντας στα παιδιά τους να συμμετέχουν σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι και που τώρα νιώθουν και αυτοί χαρούμενοι και δικαιωμένοι. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους βοήθησαν ηθικά και οικονομικά για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή, γιατί πιστεύουν, όπως και εμείς, ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις βοηθούν τους μαθητές μας να χτίσουν συνειδήσεις πολιτισμού, τούς δείχνουν και άλλους δρόμους για την ζωή και εν τέλει καλυτερεύουν τον πνευματικό και πολιτιστικό τους επίπεδο.

Τελειώνοντας, θέλω να διαβεβαιώσω ότι η προσπάθεια που έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο, θα συνεχιστεί και πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων (μαθητές – γονείς – εκπ/κοί), θα καμαρώσουμε ξανά την χορωδία μας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις με επαίνους και βραβεία, που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για τις επιτυχίες τους.

Ο Διευθυντής

Α. Μήτσουρας

Προηγουμενο αρθρο
Ο Νίκος Βερύκιος πανταχού παρών
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: ενέργειες εν όψει της αντιπυρικής περιόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.