HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρωτομαγιάτικη εορταστική εκδήλωση στο μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς

Πρωτομαγιάτικη εορταστική εκδήλωση στο μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς

Πρόσκληση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατυστόμων «Η Κόκκινη Εκκλησιά» διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά πρωτομαγιάτικη εορταστική εκδήλωση στο μοναστήρι της Κόκκινης Εκκλησιάς, την Τετάρτη 1 Μαΐου 2019.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
– 8:00 π.μ.: Όρθρος-Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας, π. Νικηφόρου Ασπρογέρακα.
– 10:30 π.μ.: Λιτανεία
– 11:00 π.μ. Εμφάνιση των νεανικών χορευτικών τμημάτων του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Ο Απόλλων», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού και Περιχώρων «Αλέξανδρος», του Μουσικοχορευτικού Ομίλου “Νέα Χορωδία Λευκάδας“.

Θα ακολουθήσει εορταστικό πρόγραμμα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών έχουν προβλεφθεί εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων. Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην παρκάρουν επάνω στο δρόμο και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών του συλλόγου μας για την αποφυγή τυχόν κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι ένας εναλλακτικός τρόπος για έρθετε στο μοναστήρι είναι το παλιό μονοπάτι Αλογομάντρα-Τρύπιος-Κόκκινη Εκκλησιά το οποίο είναι καθαρισμένο και σηματοδοτημένο και μπορεί να σας οδηγήσει σε δέκα λεπτά στο μοναστήρι.

Πως θα βρείτε την είσοδο του μονοπατιού: Η είσοδος είναι στο πρώτο δεξιό πέταλο μετά την “Πηγή του Αβδελιάρη”, όπου υπάρχει σχετική πινακίδα που σας καθοδηγεί και στην συνέχεια κόκκινα σημάδια σε δέντρα και σε πέτρες. Για την επιστροφή σας από το μοναστήρι, αφού μπείτε στο μεγάλο μονοπάτι αριστερά του μοναστηριού, υπάρχει πινακίδα αριστερά που σας καθοδηγεί καθώς και κόκκινα σημάδια.

Προηγουμενο αρθρο
Απόφαση Δ Σ Λευκάδας για ονοματοδοσία του νέου Νοσοκομείου σε «Γιατρός Ξενοφώντας Γρηγόρης»
Επομενο αρθρο
Ο δικηγόρος Ανδρέας Κτενάς, νέος υποψήφιος της Ρόδης Κράτσα για τη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.