HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΠρόγραμμα αφίξεων στη Λευκάδα του Κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey

Πρόγραμμα αφίξεων στη Λευκάδα του Κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey

Επιμελητήριο Λευκάδας

Κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey: Πρόγραμμα αφίξεων 2016

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό το νέο πρόγραμμα των αφίξεων του κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey για το 2016. Η εταιρεία αυξάνει τις προσεγγίσεις τη φετινή χρονιά κατά 30%. Πιο συγκεκριμένα, από τις 9 αφίξεις που πραγματοποιήθηκαν το 2015 φέτος οι αφίξεις θα ανέλθουν σε 12 και θα διαρκέσουν από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο. Υπενθυμίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey έχει χωρητικότητα 450 επιβατών και 330 ατόμων πλήρωμα και εκτελεί κρουαζιέρες διάρκειας επτά, δεκατεσσάρων και είκοσι μίας ημερών στη γραμμή Βενετία-Πειραιάς-Κωνσταντινούπολη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα αφίξεων περιλαμβάνει τις ακόλουθες ημερομηνίες: 17 Μαΐου, 25 Μαΐου, 31 Μαΐου, 14 Ιουνίου, 22 Ιουνίου, 20 Ιουλίου, 9 Αυγούστου, 17 Αυγούστου, 6 Σεπτεμβρίου, 14 Σεπτεμβρίου, 4 Οκτωβρίου, 12 Οκτωβρίου. Η άφιξη του πλοίου προγραμματίζεται στις 8.00 και η αναχώρηση στις 17.00.

Για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών το Επιμελητήριο Λευκάδας θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προβαίνοντας, όπως και το 2015, τόσο στην λειτουργία Hopsitality Desk πάνω στο πλοίο, όσο και στη λειτουργία ενός information kiosk στο σημείο αποβίβασης των επιβατών με σκοπό τη παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους επιβαίνοντες.

Η διοίκηση του φορέα οφείλει να υπογραμμίσει την τεράστια σημασία της συμπεριφοράς όλων των επαγγελματικών ομάδων (εστίαση, ταξί, εμπορικά καταστήματα, κτλ), που σχετίζονται με τη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, για την μακροπρόθεσμη εδραίωση των αφίξεων της συγκεκριμένης εταιρίας αλλά και για την προσέλκυση νέων εταιριών. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Επιμελητηρίου έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με επαγγελματικές ομάδες, τις οποίες θα συνεχίσει το προσεχές διάστημα.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Θετικά μηνύματα από την Έκθεση Τουρισμού της Νάπολης για αύξηση τουριστών στα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
Συλλυπητήριο μήνυμα της Νέας Χορωδίας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Ζώη Παρούση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.