HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόγραμμα Κατάρτισης για άνεργους νέους έως 29 ετών

Πρόγραμμα Κατάρτισης για άνεργους νέους έως 29 ετών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ζάκυνθος, 06/07/2015
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΚ – Δ. Β. Μ
Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ –
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Περιφερειακό ΚΕΚ Δ.Β.Μ. Π.Ε. Ζακύνθου – Παράρτημα Λευκάδας πρόκειται να υλοποιήσει Πρόγραμμα Κατάρτισης για άνεργους νέους έως 29 ετών. Το εκπαιδευτικό επίπεδο είναι ΥΕ/ΔΕ/ΙΕΚ και ΑΕΙ/ΤΕΙ με θεματικό αντικείμενο «Τουρισμός» και τίτλο «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο ΚΕΚ ( Θεοδώρου Στράτου 1 ) ώστε να ενημερώνονται για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και για την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ( τηλ. Επικοινωνίας 2645021529 ) έως 30 Ιουλίου 2015.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 80 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 420 ώρες πρακτική σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο . Η συνολική αμοιβή για αποφοίτους δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ΙΕΚ (ΔΕ/ΙΕΚ) ανέρχεται στο ποσό των 2.248,00€ και για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ σε 2.458,00€, με επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη έναντι κινδύνου, ατυχήματος κλπ. για όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 26450-21529.

Από το Περιφερειακό ΚΕΚ Δ.Β.Μ. Π.Ε. Ζακύνθου
– Παράρτημα Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Διαπιστώθηκαν παραβάσεις στις παραλίες: Γιαλός, Εγκρεμνοί και Πόρτο Κατσίκι
Επομενο αρθρο
Ενημέρωση από το Δήμο και χρήσιμες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.