HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόσκληση επιλογής αναδόχου για την οργάνωση του Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

Πρόσκληση επιλογής αναδόχου για την οργάνωση του Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

 

ΑΠΟ:ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης» θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα το:
«1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ»
Στην Πλατεία Μαρκά στις 11 και 12 Ιουλίου 2014.

Για την υλοποίηση της δράσης 2.3 «Προώθηση συμμαχιών Τοπικής ανάπτυξης», θα πραγματοποιηθεί επιλογή αναδόχου με κατάλληλη εμπειρία για την επιτυχή οργάνωση και υποστήριξη εκδηλώσεων γευσιγνωσίας.

Ο ανάδοχος θα αναλάβει:
1. Την υποστήριξη και οργάνωση συνεδρίων και λοιπών εκδηλώσεων, καθώς και την διαμόρφωση των χώρων
2. Την οπτικοακουστική και τεχνική κάλυψη (παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό), την διερμηνεία, την προμήθεια του απαιτούμενου επαγγελματικού εξοπλισμού (πάγκοι- τέντες )
3. Τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χώρων
4. Τη δημοσιότητα της εκδήλωσης

Το ποσό που πρόκειται να διατεθεί μέσω του προγράμματος για την υλοποίηση της εκδήλωσης ανέρχεται στα 7000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν ως ανάδοχοι στην παραπάνω εκδήλωση να καταθέσουν γραπτή προσφορά στα γραφεία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος, κτίριο ΤΑΟΛ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τις 27-06-2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους – προϋποθέσεις συμμετοχής παρακαλείσθε να προσέρχεστε στα γραφεία του φορέα ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2645022384 (αρμόδια υπάλληλος Κρητικού Δήμητρα).

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Γαλάζια σημαία στο Φρύνι ! - Της Σεβαστής Κωνσταντινίδη - Ρεκατσίνα
Επομενο αρθρο
Τ’ Αϊ Γιαννιού τα Λάμπαρδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.