HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠρόσκληση Παραγωγών Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων για συμμετοχή στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

Πρόσκληση Παραγωγών Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων για συμμετοχή στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

333

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι το διάστημα από 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2016 θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό η έκθεση τροφίμων και ποτών EXPOTROF 2016, στην οποία σε ξεχωριστό περίπτερο θα φιλοξενηθούν οι παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων της Λευκάδας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν και να δειγματίσουν τα προϊόντα τους, αλλά και να έρθουν σε επαφή με παραγωγούς του ελληνικού και διεθνούς εμπορίου.

Η συμμετοχή των τοπικών παραγωγών στο περίπτερο της Λευκάδας θα είναι δωρεάν, αλλά σε περίπτωση που επιθυμούν να έχουν δικό τους περίπτερο υπάρχει η δυνατότητα της ενοικίασης εξοπλισμού (ημικυκλικός πάγκος – σκαμπό – ράφια) με κόστος 100 € συν Φ.Π.Α.

Δεδομένου ότι η εν λόγω έκθεση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός και αποτελεί πόλο έλξης τόσο παραγωγών όσο και επισκεπτών, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το ενδιαφέρον της συμμετοχής σας το αργότερο έως την Τετάρτη 20/1/2016.

Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης. [ΕΔΩ]

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου (2645022381, 2645022686, 2645022384) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Χθες-σήμερα-αύριο - Του Δημήτρη Παξινού
Επομενο αρθρο
Συσκέψεις για την αξιοποίηση των κονδυλίων και την αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.