HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόσκληση σε Ανοιχτό Συμβούλιο

Πρόσκληση σε Ανοιχτό Συμβούλιο

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ
e-mail:enosigoneonlefkadas.gmail.com

Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το Δ.Σ. της Ένωσης προσκαλεί όλους τους εκπροσώπους και τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Νομού Λευκάδας στο 1ο Ανοιχτό Συμβούλιο την Τετάρτη 3-5-17 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Λευκάδος,
Θα ήταν χρησιμότερο εάν όλα τα Δ.Σ των Συλλόγων ή οι εκπρόσωποι του κάθε σχολείου έχουν καταγράψει από πριν όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Για αναλυτικότερη ενημέρωση σε θέματα παιδείας θα προηγηθεί ενημέρωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Άγγελος Σικελιανός».
Επειδή τα θέματα της εκπαίδευσης , σ’αυτή την δύσκολη για όλους μας εποχή, είναι πάρα πολλά και ποικίλουν από βαθμίδα σε βαθμίδα είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων μας, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα προς όφελος των παιδιών μας.
Επίσης για την καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωση όλων σας έχουμε ανοίξει σελίδα στο facebook ως « Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Λευκάδας».
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Μ’εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση σε Εκδήλωση της ΔΔΕ Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Οι κολυμβητές της Πρωτομαγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.