HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόσκληση σε επιχειρήσεις για χορηγία στο παγοδρόμιο για τα lefka Χριστούγεννα

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για χορηγία στο παγοδρόμιο για τα lefka Χριστούγεννα

Εν όψει της διοργάνωσης των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τους επαγγελματίες του νομού να στηρίξουν τις εκδηλώσεις του και να γίνουν και φέτος χορηγοί στο παγοδρόμιο που θα δημιουργηθεί στη πλατεία της παραλίας(απέναντι από το πάρκο των ποιητών).

Φέτος θέτουμε υψηλότερους στόχους και δημιουργούμε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό που θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο από τους γειτονικούς νομούς και θα κρατήσει τους Λευκαδίτες στο τόπο τους. Μέλημα μας η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης και η γιορτινή διάθεση από μικρούς και μεγάλους. Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα λάβει χώρα από της 29 Νοεμβρίου 2017 έως της 14 Ιανουαρίου 2018, σε έκταση περίπου 1.000τμ, με 300 τμ στεγασμένα, 220 τμ παγοδρόμιο και με ειδικά διαμορφωμένους χώρους δραστηριοτήτων. Με σκοπό την αρτιότερη διοργάνωση τωv εκδηλώσεων και την προετοιμασία του διαφημιστικού υλικού, σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή σας, το συντομότερο δυνατό.

Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει από 50€ και αλλάζει κλίμακα ανάλογα τη θέση και το μέγεθος του banner.

Επίσης θα διατεθούν 2 ξύλινα σπιτάκια διάστασης 2,50χ3,50 τμ για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ζαχαρωτών ή της αρτοποιίας. Το κόστος ενοικίασης ανέρχεται στα 50€ ανά ημέρα.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια λειτουργίας του παγοδρομίου θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις όπως σπιτάκι των δραστηριοτήτων, σπιτάκι του Αη Βασίλη, ταχυδρομείο του Αη Βασίλη, free face painting, ξωτικά, κλόουν, ξυλοπόδαρος είναι μερικές μόνο από τις εντυπωσιακές δραστηριότητες που θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη μαγεία των γιορτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26450 22686 Υπεύθυνη κα Λάζαρη Πανωραία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Tο τρέιλερ της ταινίας «Τα δάκρυα του βουνού» που γυρίστηκε και στην Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Το τρέιλερ από την θεατρική παράσταση: «Κάθε Δευτέρα Χωρίζουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.