HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρόσκληση Σκοπευτικού Ομίλου Λευκάδας

Πρόσκληση Σκοπευτικού Ομίλου Λευκάδας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Λευκάδας σας προσκαλεί την Κυριακή 30/12/2018, να συνευρεθούμε στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου του ΣΚ.Ο.Λ. «ΤΟΞΟΤΗΣ», να αποχαιρετίσουμε την χρονιά που φεύγει και να καλωσορίσουμε την χρονιά που έρχεται ρίχνοντας μερικές βολές, «Τιμής Ένεκεν».

Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνεται στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λευκάδας και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, που έχουν μια στενή σχέση με τα όπλα, να παραβρεθούν ακόμη και με τα όπλα τους αν το επιθυμούν, προκειμένου να προπονηθούν στο πήλινο στόχο (trap).

Εξυπακούεται, πως το σκηνικό θα συμπληρώνουν αναμμένες ψησταριές όπου ντόπια κρέατα θα ψήνονται με καπνούρες και μυρωδιές να συμπληρώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα. Κρασάκι και τσιπουράκι άφθονα θα συνοδεύουν τους μεζέδες, ΜΕΤΑ τις βολές φυσικά.

Επίσης, καλούμε τους εν ενεργεία και τους υποψηφίους Άρχοντες του Νομού μας, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Καλό θα είναι αυτοί, να είναι εφοδιασμένοι με υπομονή και καλές απαντήσεις, γιατί, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιστάσεις, ίσως να τους …τα ψάλλουμε λιγάκι…

Τέλος, καλούμε όποιον/α φίλο/η θέλει να παρευρεθεί να περάσουμε καλά και να γνωρίσει από κοντά το άθλημα της σκοποβολής.

Δείτε περισσότερα για τον Σκοπευτικό Όμιλο στο Facebook: https://www.facebook.com/SKOLToxotis/

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτοχρονιάτικος χορός Α.Ο. Πλαγιάς
Επομενο αρθρο
Βρέθηκε αγοραστής για το νησάκι Θηλιά στο Μεγανήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.