HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠρώτη προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου

Πρώτη προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου

Πρώτη προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού.

Την Πέμπτη 3/9/15 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν για την αγωνιστική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας με τη συμμετοχή των περισσότερων αθλητών και όλου του προπονητικού team.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σπύρος Μεσσήνης μίλησε στους αθλητές και αθλήτριες και ευχόμενος καλή αρχή, δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες, έθεσε τους στόχους της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς, ανέλυσε το πλάνο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του συλλόγου και ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της ομάδας, κο Γιάννη Πολίτη.

Ο Γιάννης Πολίτης είναι προπονητής Α’ κατηγορίας, παλαιός αθλητής του Πανελληνίου με καταγωγή από Λευκάδα, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα δρόμους, Πανελληνιονίκης στα 200μ, Βαλκανιονίκης στα 200μ και με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ και με συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Στίβου σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Έχει διατελέσει προπονητής στις Ακαδημίες του Πανελληνίου και έχει συμμετάσχει σε πολλά προπονητικά καμπ. Επίσης είναι υπεύθυνος και προπονεί τα τμήματα Στίβου του Γυμναστικού στη Βασιλική και στο Νυδρί

Με την προσθήκη αυτή, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας πλέον διαθέτει τρεις εξειδικευμένους προπονητές στα τρία αθλήματα του στίβου. Οι υπόλοιποι δύο είναι η Χρύσα Φραγκούλη στα άλματα και ο Ίκαρος Ζακυνθινός στις ρίψεις.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στους προπονητές του συλλόγου, στα παρακάτω τηλέφωνα:
Χρύσα Φραγκούλη: 6937 350 765
Ίκαρος Ζακυνθινός: 6947 270 565
Γιάννης Πολίτης: 6932 63 11 29

Κλείνοντας να ενημερώσουμε ότι από 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες του Συλλόγου καθώς και το τμήμα Ενηλίκων με έναρξη προπονήσεων την 1η του Οκτώβρη. Για πληροφορίες και εγγραφές στα παιδικά τμήματα (από 4 ετών) καθώς και το τμήμα Ενηλίκων, μπορείτε να απευθυνθείτε στους προπονητές των Ακαδημιών Παναγιώτη Βαγενά (τηλ: 6981 80 40 37) και Μαργαρίτα Πεντεσπίτη (τηλ: 6981 87 29 33)

Ας ευχηθούμε δύναμη, υγεία και διακρίσεις στα παιδιά που μοχθούν καθημερινά για να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο: τον Κλασικό Αθλητισμό.

Εκ του ΔΣ του ΓΣ Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας
Επομενο αρθρο
Συλλογή Σχολικών Ειδών από τον «Φάρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.