HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠτήσεις προς το Άκτιο και με την Blue Air!

Πτήσεις προς το Άκτιο και με την Blue Air!

Νέα συνεργασία ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο μεγάλοι διοργανωτές ταξιδιών Top Kinisis και Xenos Travel, με την αεροπορική εταιρεία Blue Air για το Καλοκαίρι 2016, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Μιλώντας σήμερα σε Διάσκεψη Τύπου, οι Άκης Κελεπέσιης Εκτελεστικός Πρόεδρος της Top Kinisis Travel και Λάκης Πασιάς Διευθύνων Σύμβουλος της Xenos Travel ανακοίνωσαν ότι έχουν ναυλώσει συνολικά 96 πτήσεις προς την Ελλάδα για το καλοκαίρι,σε συνεργασία με τη Blue Air,σε αεροδρόμιο μεταξύ των οποίων και του Ακτίου.

Η αεροπορική εταιρεία Blue Air δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2008, με πτήσεις από και προς το Βουκουρέστι και από φέτος το καλοκαίρι και για Λονδίνο εκτός τις καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Με την ευκαιρία αυτή ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air Tudor Constantinescu ανέφερε ότι από τα τέλη Μαρτίου και δεύτερο αεροσκάφος της Blue Air θα έχει σαν βάση του την Λάρνακα ενώ έχουν αυξηθεί επίσης και τα πληρώματα που είναι κυρίως Κύπριοι αεροσυνοδοί.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση σε παρουσίαση βιβλίου
Επομενο αρθρο
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου τουριστικού οδηγού του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.