HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Πόλεμος» της κρέπας με εφοριακούς στη Λευκάδα

«Πόλεμος» της κρέπας με εφοριακούς στη Λευκάδα

Όλα ξεκίνησαν όταν ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων επισκέφθηκαν το βράδυ της Παρασκευής μια κρεπερί στη Λευκάδα προκειμένου να προβούν σε έλεγχο. Ο επιχειρηματίας αρνήθηκε και, όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν, περιέλουσε τους ελεγκτές με μείγμα κρέπας!

Σύμφωνα με ασφαλείς του zougla.gr, αμέσως μετά την ένταση ο ιδιοκτήτης έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι εφοριακοί μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το συμβάν, όμως τους περίμενε άλλη μια έκπληξη…Συγκεκριμένα, πριν μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα, είχαν πλυθεί στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν από τις κρέπες που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα μετά το συμβάν, αρχικά να μην γίνουν πιστευτοί ότι έπεσαν θύματα επίθεσης.

Το επεισόδιο επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι «υπάλληλοί μας πήγαν για έλεγχο και δέχθηκαν μια επίθεση αυτού του είδους».

«Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές και κουτοπονηριές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπαντώνται και στην πράξη υφίστανται πολλαπλάσιες συνέπειες» ξεκαθάρισε ο κ. Πιτσιλής.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά στέλνοντας το μήνυμα ότι «δεν πτοούμαστε».

Πηγή: www.zougla.gr

Προηγουμενο αρθρο
Όμορφες εικόνες της Λευκάδας από ψηλά [video]
Επομενο αρθρο
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραθερίζει στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.