HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΠόσο πάει η αγρινιώτικη μονοήμερη στη Λευκάδα τελικά;

Πόσο πάει η αγρινιώτικη μονοήμερη στη Λευκάδα τελικά;

Ένα θέμα συζήτησης των ημερών είναι το αν έχουν ή δεν έχουν δουλειά οι τουριστικές περιοχές. Όταν λέμε για τουριστική περιοχή για τον μέσο Αγρινιώτη εννοούμε φυσικά την Λευκάδα.

Κι ερχόμαστε στο… παράπονο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης που χθες έκανε την γνωστή εκδρομή από το καιόμενο Αγρίνιο προς την(όχι πολύ δροσερή, όπως αναφέρει)Λευκάδα. Ας δούμε τον λόγο που το σκέφτεται για το επόμενο μπάνιο του:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον.. λογαριασμό από την Κυριακάτικη εξόρμησή μου στην Λευκάδα. Έφυγα το πρωί και γύρισα το απόγευμα. Λογαριασμός; Ούτε καν…100 ευρώ για την οικογένεια! Πώς; Ας κάνουμε τον λογαριασμό, όπως θα δείτε πολύ συντηρητικά: 20 ευρώ η βενζίνη, διότι το αυτοκίνητο έχει καλή κατανάλωση και γιατί στον γυρισμό με τις νταλίκες δεν μπορείς να πας πάνω από 70 χιλιόμετρα.

Κάτι να πάρεις για τον δρόμο για τα παιδιά, νερά και άλλα μικροπράγματα, ακόμη κι αν έχεις ετοιμάσει κάτι από το σπίτι, άλλα 4 ευρώ. Στην παραλία για να μην ξαπλώσουμε στο έδαφος κάπου 16 ευρώ σε καφέδες, αναψυκτικά και νερά, σε μέρος όπου δεν πληρώνεις την ξαπλώστρα εννοείται.

Συν το απόγευμα, απολύτως συντηρητικά, να μην δώσαμε κάπου 12 ευρώ σε παγωτά και μερικά νερά ακόμη; Φτάσαμε αισίως στα 52 ευρώ. Ε, αντί να φάμε σουβλάκια καθίσαμε σε μαγαζί για φαγητό και είπαμε να μην το παρακάνουμε. Όσο και να μην το παρακάναμε, δεν καταφέραμε να πέσουμε κάτω από τα 45 ευρώ, είπαμε τέσσερα άτομα… Πόσο μας κάνει αυτό; 97 ευρώ για ένα μπάνιο στην όμορφη Λευκάδα! Αξίζει; Έχει πολύ ωραίες θάλασσες αλλά με δύο τέτοιες βόλτες κι άλλες δύο κλείνεις πενθήμερο με ένα γεύμα σε κάποια μέρη πλέον. Και μην πει κανένας να καθίσουμε στο σπίτι μας!».

Υπάρχει το απόφθεγμα, «ό,τι πληρώνεις παίρνεις» αλλά μήπως για κάτι τέτοια λένε οι Λευκαδίτες φέτος πως το νησί δεν «βουλιάζει» από κόσμο; Το ότι θα «βουλιάξει» τις επόμενες 20 μέρες φτάνει άραγε;

Πηγή: www.agrinionews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Δυό Γεννήσεις Μια Νύχτα Καλοκαιρινή!
Επομενο αρθρο
Και μείναμε εμείς που κάνουμε αιμοκάθαρση με μια γιατρό...

5 Σχόλια

  1. Αλαφροϊσκιωτος
    30 Ιουλίου 2019 at 22:42 — Απάντηση

    Εγώ δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η δημοσίευση “του παραπονου του φίλου”……. όταν είναι να ξανάρθει να μας πει να κάνουμε τα έξοδα της ημερησιας βόλτας του δημόσια δαπάνη…….

  2. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
    30 Ιουλίου 2019 at 10:02 — Απάντηση

    Τουλαχιστον δεν μας λεει ποια ειναι αυτη η Ταβερνα….45 ευρω 4 ατομα,ετσι για να ξερουμε δηλαδη!!

  3. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
    30 Ιουλίου 2019 at 09:58 — Απάντηση

    Συγνωμη αλλα ψαξαμε και για προσωπικο κωμωτη και για μπειμπι σιτερ για τα παιδια και δεν βρηκαμε λογω περιοδου….Το ξερω ηταν μεσα στα 100 ευρω αλλα….και παλι συγνωμη!!!!

  4. Πάνος
    29 Ιουλίου 2019 at 19:49 — Απάντηση

    Αν φάγανε με 45€ 4 άτομα και του φαίνεται ακριβό εδώ τελειώνει η συζήτηση

    • Anna
      30 Ιουλίου 2019 at 08:21 — Απάντηση

      Αυτό ακριβώς σκέφτηκα μολις το διαβασα!! Δεν ήθελε σουβλάκια, ήθελε ταβέρνα πιο φθηνή από σουβλάκια στη Λευκάδα που δεν είναι και καθόλου τουριστική, έρημο χωριουδάκι

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.