HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣεβαστάκης: «Ο πεζός που κατέβρεξα με το αυτοκίνητο δεν ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν πειράζει»

Σεβαστάκης: «Ο πεζός που κατέβρεξα με το αυτοκίνητο δεν ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν πειράζει»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον πολίτη που περιέλουσε με νερό, περνώντας με ταχύτητα από δίπλα του την ώρα της βροχής, καθώς δεν ήταν ψηφοφόρος του κόμματός του, οπότε δεν υπήρχε λόγος

1
Η επίμαχη φωτογραφία που δείχνει καθαρά τον Δημήτρη Σεβαστάκη να πανηγυρίζει επειδή κατέβρεξε έναν μη Συριζαίο πεζό, ήταν αυτή που προκάλεσε τον νέο κύκλο δηλώσεων και διαψεύσεων του βουλευτή

Ένα βήμα πιο πέρα από τις χθεσινές του δηλώσεις, σχετικά με το μέτρο του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση που δεν θίγει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε ο βουλευτής Σάμου, ο οποίος σήμερα το πρωί, περνώντας με το βουλευτικό του αυτοκίνητο πάνω από μια λακκούβα νερό, έκανε μούσκεμα διερχόμενο πεζό.

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης, αναφερόμενος στο περιστατικό, δήλωσε ότι δεν μπήκε στον κόπο να κόψει ταχύτητα περνώντας από τον νερόλακκο, γιατί όπως διέκρινε, ο πεζός δεν ήταν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν θα είχε πολιτικό κόστος το κατάβρεγμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σεβαστάκης, ηγείται ομάδας έρευνας του ΣΥΡΙΖΑ, που καταγράφει τις καταναλωτικές συνήθειες των ψηφοφόρων του κόμματος, από κινητά τηλέφωνα μέχρι τσιγάρα, ώστε να τα εξαιρέσει από τη φορολογία.

Επίσης, έχει προτείνει, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, να σπεύδουν χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη σε πολίτες που δεν έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ (αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει το κόμμα πολιτικό κόστος), ενώ ζητάει από όσους έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν το γράμμα «Σίγμα» στο μέτωπο, προκειμένου να διακρίνονται ώστε να απολαμβάνουν τα προνόμια που τους αναλογούν.

Σε νεότερες δηλώσεις του, πάντως, ο Δημήτρης Σεβαστάκης διευκρίνισε ότι οι ηχητικές του δηλώσεις παραποιήθηκαν σε ειδικό εργαστήριο παραποίησης δηλώσεων και ότι το νερό που περιέλουσε τον πεζό είναι «ροδόνερο», αφού προέρχεται από τις ρόδες του αυτοκινήτου του!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ο Λευτέρης - Του Δημήτρη Ε. Σολδάτου
Επομενο αρθρο
Στη Λευκάδα η 3η Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.