HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣε Άρτα και Αγ. Κοσμά οι αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού

Σε Άρτα και Αγ. Κοσμά οι αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού

Με ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο ξεκίνησε τη χρονιά η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, Γεωργιάννα Ιωακειμίδη σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά την Κυριακή 26/01/2020.

Η αθλήτρια έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην Αθήνα λόγω σπουδών και γυμνάζεται με την ομοσπονδιακή προπονήτρια αλμάτων, Ιωάννα Σιώμου. Στον πρώτο της αγώνα λοιπόν και μετά από μια ανενεργή χρονιά λόγω πανελληνίων, έκανε ένα καλό ξεκίνημα πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ κλειστού με 1,65μ (προηγούμενο 1,62μ).
Όλα τα άλματα μέχρι το 1,65μ τα πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, έχασε όμως στις λεπττομέρειες το 1,70μ. Έχει φυσικά όλη τη σεζόν μπροστά της ώστε να σταθεροποιηθεί σε υψηλότερα άλματα, αρχής γενομένης από δύο ακόμη ημερίδες αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Φεβρουάριο.

Την ίδια ημέρα, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, αυτή τη φορά με μικρή ομάδα αθλητών και αθλητριών, λόγω ιώσεων ή άλλων υποχρεώσεων. Τον αγώνα διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με το Δήμο Αρταίων στο Παραλίμνιο Πάρκο Άρτας.

Στα 2000μ Κ16 έτρεξαν οι Στέλλα Κατωπόδη και Δανάη Μεσσήνη, οι οποίες με χρόνους 07’37’’27 και 08’00’’99 αντίστοιχα κατέλαβαν τη 2η και 4η θέση.

Στα 1000μ κοριτσιών Κ14, η Χριστίνα Κατωπόδη με χρόνο 03’51’’23 κατέλαβε την 5η θέση και ο Μάριος Μεσσήνης, στα 1000μ αγοριών Κ14 με χρόνο 03’40’’30 κατέλαβε την 7η θέση. Με δεδομένα ότι είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία τους, τη χρονική περίοδο και οτι πρώτη φορά τρέχουν σε ανώμαλο δρόμο, η προσπάθεια και οι επιδόσεις κρίνονται ικανοποιητικές.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το σύλλογό μας μέσα στο Φεβρουάριο σε κλειστό στίβο και ανώμαλο είναι πολλές, αρχής γενομένης το επόμενο Σάββατο 1/2/2020 όπου θα λάβουμε μέρος με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες σε ημερίδα κλειστού στίβου στην Πάτρα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα, σε ημερίδες που θα διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και φυσικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με τέσσερις αθλητές σε σπριντ, εμπόδια, άλματα και ρίψεις.

Προηγουμενο αρθρο
Φεστιβάλ φολκλόρ: μια διαβούλευση που δεν έγινε
Επομενο αρθρο
Φιλανθρωπική έκθεση χαρακτικής: 'Έλληνες χαράκτες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.