HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣε οδό Γιώργου Κτενά μετονομάστηκε ένα τμήμα της Οδού Φιλοσόφων

Σε οδό Γιώργου Κτενά μετονομάστηκε ένα τμήμα της Οδού Φιλοσόφων

Το τμήμα της οδού Φιλοσόφων από την Καραβέλα μέχρι το ΚΤΕΛ μετονομάστηκε σε οδό Γιώργου Χρ. Κτενά (υπουργού). Σήμερα και μετά από υπόδειξη προσέξαμε την πινακίδα η οποία δείχνει να τοποθετήθηκε πρόσφατα.

IMG_2277

IMG_2278

Με την ευκαιρία να επανέλθουμε σε παλαιότερο σχόλιο μας (17/12) για την «ανύπαρκτη» οδό Πάνου Ροντογιάννη! Είχαμε γράψει τότε:

«Αναγνώστης της σελίδας με πόνο ψυχής και από μεγάλη αγάπη για τον ιστορικό, που επάνω του ακουμπά όλη η Λευκάδα, μου επεσήμανε μια ακόμα καταστροφή που έχει συντελεστεί.
Επί Δημαρχίας Φέτση στα Βαρδάνια, ο δρόμος που ξεκινά από το κλειστό γήπεδο, είχε ονομαστεί οδός Πάνου Γ. Ροντογιάννη. Οι πινακίδες είχαν τοποθετηθεί σε μεταλλικούς στύλους επειδή στην περιοχή και σε όλο το μήκος του δρόμου δεν υπήρχαν από τότε, αρκετά κτίρια. Τοποθετήθηκαν μάλιστα αρκετές σε όλο το μήκος του δρόμου. Σήμερα δεν υπάρχει ούτε μια. Έψαξα αρκετά τις τελευταίες μέρες.

DSCN3491

Η καταστροφή των πινακίδων δεν δυσκολεύει μόνο τη ζωή των περιοίκων και του ταχυδρόμου της περιοχής. Για το συγκεκριμένο πρόσωπο και στο συγκεκριμένο δρόμο -στην αρχή του έχει από τη μια πλευρά το κλειστό γήπεδο και από την άλλη το συγκρότημα των Δημοτικών σχολείων- μια πινακίδα με το όνομα του μεγάλου ιστορικού θα μπορούσε να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εικόνα για τους μαθητές.»

Ελπίζουμε να το κοιτάξει και αυτό κάποιος αρμόδιος.

Προηγουμενο αρθρο
Ν.Ο. Λευκάδας: Αναβολή αγώνα «Αγία Μαύρα»
Επομενο αρθρο
Νυχτερινές διαδρομές στα στενά δρομάκια της πόλης μας

3 Σχόλια

  1. dimotikos
    14 Ιουνίου 2015 at 11:37 — Απάντηση

    Το καλυτερο που θα μπορουσαν να κανουν προς τιμη του ειναι να ασχοληθουν με τη μεταφορα της εισοδου στην καταληξη της φιλισοφων και να αφησουν τις ιδεοληπτικες τους αγκυλωσεις και ιδεολογικες αναστολες. Αποφασιζουν για εναν τοπο, τον κοσμο του και το μελλον του. Δεν αποφασιζουν με γνωμονα την εσωτερικη κομματικη κ ιδεοληπτικη γραμμη. Γι’ αυτο καταφευγουν σε προχειροδουλειες στην πραξη. Απο επικοινωνια, κουβεντολοι, θεωρια και πομπωδεις δηλωσεις ειναι πρωτοι.

  2. α.δ
    14 Ιουνίου 2015 at 09:36 — Απάντηση

    Εξαιρετικα σωστη η επισημανση τ ΔΔ. Κι ο Γ.Κτενας υπηρξε παν απ ολα ανιδιοτελης και εντιμος!!Αργησαν να ονοματισουν οδο και πρεπει να κανουν και τη διορθωση!!

  3. Δ.Δ.
    13 Ιουνίου 2015 at 15:39 — Απάντηση

    Λυπαμε για την προχειροτητα των αποφασεων του..πρωτη φορα δημαρχου μας. Κυρια Δρακονταειδη, ο καθε τοπος βγαζει τους βουλευτες του κι αυτους τιμαει με οδους και θετικη αναμνηση. Τους υπουργους τους διοριζει απλα ο καθε πρωθυπουργος. Αρα, αλλαξτε το ή συμπληρωστε το .Οχι αλλο προχειροδουλιες,κυριε.Κρινεστε!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.