HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣε παράλυση οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας – Του Νίκου Θερμού

Σε παράλυση οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας – Του Νίκου Θερμού

Αυτή την περίοδο τίποτε δεν κινείται. Ο υπό αποχώρηση Δήμαρχος διεκπεραιώνει μόνο ότι τον ενδιαφέρει ενώ κάποιοι υπάλληλοι που είναι για τους δικούς τους λόγους δυσαρεστημένοι μας δουλεύουν κανονικότατα όταν παίρνουμε τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούμε για κάποιο ζήτημα που μας ταλαιπωρεί.

Ας δούμε κάτι για το οποίο υπάρχει άμεση προσωπική εμπειρία: παραμονές εκλογών -25/5- σπάει προφανώς λόγω πίεσης σωλήνας νερού στην οδό Ζακύνθου 7 στο ύψος της Μαχαιρά. Απ’ ότι μάθαμε συνέβη ακόμη σε δύο σημεία στην Πόλη.

Ενημερώθηκε ο κος Αραβανής ο οποίος είπε ότι: «Τώρα είναι εκλογές δεν μπορώ να βρω κανένα! Μετά όμως τις εκλογές θα στείλω ένα συνεργείο». Πράγματι, αφού για μιάμιση μέρα τεράστιες ποσότητες νερού σπαταλήθηκαν πλημυρίζοντας και μέρος του παρακείμενου σπιτιού επιβαρύνοντας το με υγρασία που κατέστρεψε το σοβά, το συνεργείο κατέφτασε την επομένη των εκλογών και αποκατέστησε τη βλάβη. Στη συνέχεια έβαλε στην τρύπα μια παλέτα και ένα «τρέχα γύρευε» σήμα της τροχαίας και απεχώρησε.

Η δύσκολη δουλειά είχε γίνει λοιπόν . Απέμενε το κλείσιμο της τρύπας! Εδώ όμως κολλήσαμε. Έχουν περάσει 2 μήνες (σχεδόν) και κανείς δεν έχει εμφανιστεί.

Τα υπέρογκα τέλη και τα πρόστιμα στους λογαριασμούς νερού όμως δεν παραλείπουν να εμφανίζονται.

Κύριε Δρακονταειδή μήπως να αναλάβετε λίγο νωρίτερα?!

21

Πηγή: www.lefkadaslowguide.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας
Επομενο αρθρο
Φοιτητική κατασκήνωση και "Κατασκήνωση στην Πόλη" 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.