HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣε τι χρησιμεύουν τα καραβάκια στην παραλία της Πρέβεζας;

Σε τι χρησιμεύουν τα καραβάκια στην παραλία της Πρέβεζας;

Έχω, ομολογουμένως, σχεδόν δυο χρόνια να βρεθώ βράδυ στην παραλία της Πρέβεζας. Το ίδιο και ο φίλος μου ο Πάνος ο οποίος απόψε το βράδυ έκανε τη βόλτα του και ξαφνιάστηκε ευχάριστα με τα 10 κομψά καραβάκια που έχει στήσει ο Δήμος στην παραλία της Πρέβεζας.

Τα καραβάκια είναι θέσεις για αυτούς που ψήνουν καλαμπόκια. Όμορφα και ταχτοποιημένα τους παρέχεται ηλεκτρικό και χώρος για όλα τα χρειαζούμενα της δουλειάς. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κουβαλούν και να απλώνουν χίλια δυο συμπράγκαλα που ασχημαίνουν το χώρο και καταλαμβάνουν χρήσιμο έδαφος τους καλοκαιρινούς μήνες με την πολυκοσμία.

Για αυτόν που θα σπεύσει να σχολιάσει πως οι καλαμποκάδες δεν είναι δα και το σημαντικότερο θέμα του καλοκαιριού, θα αντιτείνω: Αυτή η απλή, εύκολη και κομψή λύση δείχνει ανθρώπους που κυκλοφορούν στην πόλη τους και βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει για το χρήσιμο και όμορφο. Δείχνει έναν Δήμο που φροντίζει για την αισθητική και τον έλεγχο στο ζωτικό του χώρο.
Δεν νομίζουμε να είναι συμβουλή του Δημάρχου Τρικάλων! Δεν είναι ηλεκτρονικό γκατζετάκι για φιγούρα!

Αλλά μήπως όλα τα προβλήματα στην γέννηση τους δεν χρειάζονται απλές ενέργειες για την διευθέτηση τους; Όταν γίνουν βουνά, και χαθεί κάθε έλεγχος δεν μας σώζουν ούτε οι… μεγάλες δυνάμεις.

Προηγουμενο αρθρο
Η «Βαρκαρόλα Αγάπης» γέμισε με φως και μουσική τον Πατραϊκό (φωτό)
Επομενο αρθρο
Κάλεσμα διαμαρτυρίας Πρωτοβουλίας Πολιτών Λευκάδος κατά των εξορύξεων υδρογονανθράκων

2 Σχόλια

  1. Αλεκος
    3 Οκτωβρίου 2019 at 22:51 — Απάντηση

    Καπως έτσι σκεφτόταν να ομορφύνει την πόλη κι ο δικός μας δημαρχος γιαυτο και βούτηξε τό πράσινο κί έγινε υποσαχαρια πόλη η Λευκάδα. Φοβερή έμπνευση!!

  2. Ελενη
    1 Οκτωβρίου 2019 at 08:15 — Απάντηση

    Τα καραβακια στην παραλια της Πρεβεζας ειναι ιδεα του τοτε προεδρου του λιμενικου ταμειου κυριου Βαγγελη Συγκουνα το 2017. Iδια καραβακια τοποθετηθηκαν και φετος 2019 στην παραλια της Παργας για τον ιδιο σκοπο.! Κατασκευαστηκαν στην Πρεβεζα απο το εργαστηριο επιπλων Κωστας Φατουρος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.