HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣε τρεις ανήλθαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Σε τρεις ανήλθαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Aκόμα δύο νοσηλευόμενοι δυστυχώς κατέληξαν. Πρόκειται για έναν 90χρονο στην Πτολεμαΐδα και έναν 67χρονο στη Ζάκυνθο, ο οποίος κατέληξε μόλις δύο ημέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Ακόμα δύο νεκρούς από τον κορονοϊό θρηνεί η χώρα καθώς η επιδημία εξαπλώνεται. Μετά τον 66χρονο συνταξιούχο που είχε καταλήξει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας την περασμένη Πέμπτη (εδώ), δύο ακόμη άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του Covid-19 στην Ελλάδα σε τρεις.

Το πρωί του Σαββάτου ένας άνδρας περίπου 90 ετών κατέληξε στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας.

Ο άνδρας νοσηλευόταν από τις 11 Μαρτίου, είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ φέρεται να είχε έλθει σε επαφή με το γκρουπ των προσκυνητών στους Αγίους Τόπους.

Ακολούθησε η γνωστοποίηση ενός τρίτου θύματος: ένας 67χρονος που νοσηλευόταν στο ΓΝ Ζακύνθου έχασε επίσης τη ζωή του από τον ιό. Είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο στις 12 Μαρτίου με συμπτώματα πνευμονίας και υποκείμενα νοσήματα, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε μόλις δύο ημέρες αργότερα. Στη Ζάκυνθο είχαν εφαρμοστεί προ δύο εβδομάδων τα πρώτα μέτρα καραντίνας (μαζί με την Αχαΐα και την Ηλεία) λόγω των εκδρομέων των Αγίων Τόπων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωτήρη Τσιόδρα την Παρασκευή, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα έφτασαν τα 190.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.