HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣημαντικές διακρίσεις για τον Ευκλέα Λευκάδας

Σημαντικές διακρίσεις για τον Ευκλέα Λευκάδας

Το Δ.Σ του Ευκλέα Λευκάδας σας ενημερώνει για μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις του συλλόγου μας στο διεθνές πρωτάθλημα ATHENS CHALLENGE που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την 31-1/01/2015 στο κλειστό στάδιο TAEKWONDO.

Πιο συγκεκριμένα είχαμε

2 Χρυσά μετάλλια η Συκιώτη Ελισάβετ
2 Ασημένια μετάλλια η Τσανάκα Ελευθερία,
1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο ο Τσούτσης Νεκτάριος
1 Ασημένιο ο Καρέλος Γεώργιος
1 Χάλκινο η μικρότερη όλων η Φουρλή Κασσιανή

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από σπουδαία και ιστορικά σωματεία Taekwon-Do και Kick Box των μεγάλων πόλεων συμμετείχαν πολλοί καλοί αθλητές υψηλού επιπέδου από Τουρκία, Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία, Ελβετία, Ουγγαρία Βουλγαρία, Κροατία και άλλες χώρες,

Ειδικότερα ο Τσούτσης Νεκτάριος στο Light Contact στα προημιτελικά απέκλεισε με Nok Down αθλητή από Αγγλία και ο Καρέλος Γεώργιος απέκλεισε αθλητή από Κροατία στα ημιτελικά και στον τελικό ηττήθηκε άδικα από αθλητή Ουγγρικής ομάδας.

Μετά από αυτές τις διακρίσεις και την προβολή που παίρνει η χώρα αλλά και ιδιαίτερα το νησί μας νομίζουμε ότι θα πρέπει να γίνει από όλους μας μια μεγαλύτερη προσπάθεια καλύτερης προβολής ενός αθλήματος όπως είναι το Taekwon-Do, καθώς δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλά αθλήματα όπου σε ένα Παγκόσμιας εμβέλειας Challenge που συμμετείχαν πολλές χώρες 5 μέλη μας υπό την άψογη καθοδήγηση του Διεθνούς εκπαιδευτή κατάφεραν σπουδαία παιχνίδια και διακρίσεις στις φόρμες, στο Kick Light και στη Light Contact.

Όλοι εμείς στον Ευκλέα είμαστε τρομερά ευχαριστημένοι από την απόδοση των παιδιών όπου μας έκαναν όλους υπερήφανους και διέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο μας και το νησί μας και πλέον δείχνουν ότι ανήκουν στους πολύ υπολογίσιμους αντιπάλους καθώς και ο Ευκλέας που πλέον αρχίζει να κερδίζει τον σεβασμό πολλών μεγάλων σωματείων ανά την Ευρώπη!!

Ακολουθεί την Κυριακή 08/02/2015 για τα μικρά μας μέλη διασυλλογικό πρωτάθλημα στον Λούρο
.
Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ήταν μεγάλη τιμή που τα παιδιά του Ευκλέα αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο του Taekwon-Do και ότι τα βίντεο με τις επίμαχες φάσεις θα σταλούν άμεσα κ παρακαλούμε για την προβολή τους.

Τέλος πολύ καλή συμμετοχή κ το αδερφικό σωματείο του Ευκλέα Μοναστηρακίου με 5 αθλητές κ διακρίσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

eukleas 2

eukleas 3

Προηγουμενο αρθρο
Μαντάτο από το Σύλλογο Αγιομαυριτών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Περίπατος στα Γιάννενα και για τις κορασίδες της Νίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.