HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣκορπιός: Ρώσοι κροίσοι ντυμένοι πειρατές ψάχνουν… θησαυρό

Σκορπιός: Ρώσοι κροίσοι ντυμένοι πειρατές ψάχνουν… θησαυρό

Έφτασαν και οι τελευταίοι rich and famous για το αυτοκρατορικό πάρτι της Ριμπολόβλεβα – Show με τζετ σκι εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους

Με κέφι και γεμάτη χαρά, δίπλα στον αγαπημένο της πατέρα ξεκίνησε να γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της η Κάτια Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν το βράδυ με το μεγάλο γενέθλιο πάρτι. Από νωρίς το πρωί στο Άκτιο έφθασαν και τα τελευταία learjets με τους καλεσμένους της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, που στη συνέχεια με ελικόπτερο προσγειώθηκαν στο Σκορπιό.

2

1

Το πρόγραμμα των γενεθλίων της Κάτιας Ριμπολόβλεβα, περιλαμβάνει χορό και φαγητό με άρωμα Ελλάδας, καθώς και πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν το show με τα ακροβατικά των οδηγών τζετ σκι που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Στη συνέχεια όσοι επιθυμούν θα χωριστούν σε δυο ομάδες όπου θα ντυθούν πειρατές και θα ξεκινήσουν σε στεριά και θάλασσα το κυνήγι του θησαυρού για το λόγο αυτό νοικιάστηκε καράβι που μοιάζει με πειρατικό, ενώ οι συμμετέχοντες σε αυτό το παιχνίδι έχουν ντυθεί πειρατές. Αξιοσημείωτο είναι πως οι παίκτες του παιχνιδιού θα έχουν όπλα με ψεύτικα λέιζερ που όταν κάποιος σημαδέψει και πετύχει τον αντίπαλό του τότε η στολή του αντιπάλου θα αρχίσει να δονείται.

4

3

Όπως είπε στο protothema.gr ο εκπρόσωπος της οικογένειας κ. Σεργέι Τσερνίτσιν : «Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα γιατί εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και στο λαό της και αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε από τους καλεσμένους της αντί για δώρα να δωρίσουν χρήματα, που θα υποστηρίξουν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν παιδιά στην Λευκάδα και την Ελλάδα».

Οι καλεσμένοι της οικογένειας Ριμπολόβλεβα άρχισαν να φθάνουν από την Τρίτη στο Σκορπιό. Οι περισσότεροι από αυτούς θα φιλοξενηθούν σε ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο. Μια εταιρεία που διοργανώνει παρόμοια events έχει αναλάβει τις δραστηριότητες που θα γίνουν αυτές τις τρεις ημέρες. Ο κ. Τσερνίτσιν επισήμανε επίσης στο protothema ότι: «Εκ μέρους της Κάτιας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική αστυνομία και το λιμενικό καθώς και τις τοπικές αρχές και το λαό της Λευκάδας για τη βοήθειά τους στην οργάνωση των γενεθλίων της».

7

5

Το βράδυ αναμένεται να κορυφωθεί το πάρτι. Στο λιμάνι έχει στηθεί μια μεγάλη πίστα με φωτορρυθμικά και ειδικά λέιζερ, όπου οι καλεσμένοι θα λικνιστούν στους ρυθμούς της μουσικής.

10

9

Πηγή: www.protothema.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κλείνοντας η αυλαία του 4ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου.
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση-καταγγελία του Εργατικού Κέντρου για το πάρτι στον Σκορπιό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.