HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣκουπιδότοπος της Λευκάδας η Πάλαιρος: καταγγέλλει η παράταξη «Ανοικτός Δήμος» Ακτίου Βόνιτσας

Σκουπιδότοπος της Λευκάδας η Πάλαιρος: καταγγέλλει η παράταξη «Ανοικτός Δήμος» Ακτίου Βόνιτσας

Την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας καταγγέλλει για μια ακόμα φορά η δημοτική παράταξη «Ανοικτός Δήμος», μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, με επικεφαλής τον Ευθύμιο Φερεντίνο, με αφορμή την αποκάλυψη του Δημάρχου Αποστολάκη για την από καιρού σχεδίαση για μεταφορά στο ΧΥΤΑ Παλαίρου και των απορριμμάτων της Λευκάδας σε καθημερινή βάση για τα επόμενα 12 χρόνια!!

Τονίζει μάλιστα η ανακοίνωση: «Μετά τη μεταφορά στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ χιλιάδων τόνων απορριμμάτων από ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ και ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, έρχονται και τα σκουπίδια της ΛΕΥΚΑΔΑΣ!!» και θυμίζει για τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: «Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά, ως αντιπολίτευση, δήλωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο: «ούτε μία σακούλα σκουπίδια από άλλο δήμο στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ»!

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΑΛΑΙΡΟΥ, ΠΟΓΩΝΙΑΣ, ΣΤΕΝΟΥ, ΣΚΛΑΒΑΙΝΩΝ !
Με αισθήματα λύπης, απογοήτευσης και ταυτόχρονα οργής και θυμού για την ανικανότητα του δημάρχου να προστατεύσει το περιβάλλον και την υγεία των δημοτών,

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ

Ότι η ΠΑΛΑΙΡΟΣ γίνεται πλέον ο μόνιμος σκουπιδότοπος της ΛΕΥΚΑΔΑΣ!!

Μετά τη μεταφορά στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ χιλιάδων τόνων απορριμμάτων από ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ και ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, έρχονται και τα σκουπίδια της ΛΕΥΚΑΔΑΣ !!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Αυγ. 2015, ο κ. Δήμαρχος αποκάλυψε την από καιρού σχεδίασή του για μεταφορά στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ και των απορριμμάτων της ΛΕΥΚΑΔΑΣ σε καθημερινή βάση για τα επόμενα 12 χρόνια!!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά, ως αντιπολίτευση, δήλωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο: «ούτε μία σακούλα σκουπίδια από άλλο δήμο στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ»!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Με συνέπεια στις θέσεις της και στους αγώνες της για την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των δημοτών, θα καλέσει τους δημότες σε Λαϊκή Συνέλευση και ανοικτό διάλογο για τις τελευταίες εξελίξεις στο πρόβλημα των σκουπιδιών και του ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.
Ο χρόνος και ο τόπος της συνέλευσης θα κοινοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

ΠΑΛΑΙΡΟΣ 1 ΣΕΠ.2015
«Ανοικτός Δήμος»

Πηγή: palairosnews.blogspot.gr/ via/ xiromeronews.blogspot.gr

Άρωμα Λευκάδας:

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες ότι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος Λευκάδας παρευρέθη και μίλησε στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για την διαχείριση των απορριμμάτων και των δυο Δήμων, στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΟΠΑΚ), που θα λειτουργήσει στη Λευκάδα μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Μετά όπως την κατάσταση που δημιούργησε η πυρκαγιά, που είχε σαν συνέπεια την επιχωμάτωση ολόκληρης της χωματερής της Λευκάδας, δημιουργήθηκε άμεσο πρόβλημα εναπόθεσης των δικών μας απορριμμάτων. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, θα πρότεινε στο Δημοτικό συμβούλιο της Βόνιτσας, να ξεκινήσουν να δέχονται από τώρα τα απορρίμματα της Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Η ψηφοφορία για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας στην προτεινομένη από τη Λευκάδα συνεργασία, προβλέπεται να πραγματοποιηθεί την ερχομένη Δευτέρα.

Προηγουμενο αρθρο
Τα Λαθύρια της Καρυάς
Επομενο αρθρο
«Η καρδερίνα», της Donna Tartt: Η ομορφιά της τέχνης και η δύναμη της να ανυψώνει τον άνθρωπο

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Ζαβιτσάνος
    3 Σεπτεμβρίου 2015 at 08:51 — Απάντηση

    Ο επικεφαλής του ανοικτού Δήμου κ. Φερεντίνος γνωρίζει ποιός Βιολογικός καθαρισμός επεξεργάζεται τα αστικά λύματα της Κοινότητας Πλαγιάς Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και μάλιστα δωρεάν για πολλά χρόνια τώρα; Μήπως ο ΒΙΟ.ΚΑ. του Δήμου Λευκάδας; Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να αλλάξει το όνομα της Δημοτικής του Παράταξης σε “ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣ” εμπρός-πίσω που έλεγε και ο Δήμαρχος Κολοκοτρωνιτσίου Περίανδρος Πώποτας!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.