HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣοβαρό τροχαίο με τραυματισμό στην οδό Αναπαύσεως στη Λευκάδα (ανανέωση)

Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό στην οδό Αναπαύσεως στη Λευκάδα (ανανέωση)

Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό σημειώθηκε σήμερα 28/2 το απόγευμα, στην οδό Αναπαύσεως λίγο μετά το Νεκροταφείο. Αυτοκίνητο μάρκας Audi με κατεύθυνση τη Λευκάδα, ξέφυγε από την πορεία του, βρέθηκε στον αντίθετο ρεύμα, προσέκρουσε σε κολώνα και μάντρα σπιτιού που ήταν απέναντι και χτύπησε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Η σύγκρουση ήταν δυνατή. Το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα, ενώ τα συντρίμμια του διασκορπίστηκαν σε όλο το οδόστρωμα. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό του αυτοκινήτου σοβαρά τραυματισμένο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

45

Ανανέωση

Τραγική κατάληξη είχε ο νεαρός άνδρας, οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στην οδό Ανασπάσεως, σήμερα το απόγευμα. Εξέπνευσε στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός είναι από την Αμφιλοχία και εργαζόταν στη Λευκάδα.

Πληροφορία που ακούσαμε στον τόπο του ατυχήματος, από αυτόπτη μάρτυρα, ανέφερε, ότι χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο από την Πρέβεζα για τη μεταφορά του σοβαρά τραυματισμένου άνδρα στο Νοσοκομείο.

Την πληροφορία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Παρά τις προσπάθειες μας δεν καταφέραμε να έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία με το Νοσοκομείο.

Προηγουμενο αρθρο
Β Φάση Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Επομενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας – Άρης Πετρούπολης 78-73

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.