HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣπουδαία άλματα και νέα ατομικά ρεκόρ για την Ιωακειμίδου και τον Ζαμπέλη στο Σ.Ε.Φ.

Σπουδαία άλματα και νέα ατομικά ρεκόρ για την Ιωακειμίδου και τον Ζαμπέλη στο Σ.Ε.Φ.

Την Κυριακή 31/01/2016 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έλαβε μέρος σε ημερίδα κλειστού στίβου Παμπαίδων/Παγκορασίδων και Μίνι που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 1300 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Ο Γυμναστικός συμμετείχε με μία αθλήτρια στο άλμα εις ύψος, την Γεωργιάννα Ιωακειμίδου και έναν αθλητή στο άλμα εις μήκος τον Κων/νο Ζαμπέλη. Και οι δύο πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Η Γεωργιάννα ξεκίνησε από το 1,40μ και πέρασε το 1,45μ, το 1,48μ και το 1,51μ, όλα με την πρώτη προσπάθεια. Το 1,56μ το πέρασε με την τρίτη προσπάθεια όπου σημείωσε το πρώτο ατομικό ρεκόρ, το 1,60μ με την πρώτη (δεύτερο ατομικό ρεκόρ) και το 1,62μ με την τρίτη (τρίτο ατομικό ρεκόρ). Στο 1,65μ δεν τα κατάφερε.

Η επίδοση αυτή της χάρισε την πρώτη θέση και δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση (η δεύτερη αθλήτρια είχε μείνει στο 1,48μ.) και ταυτόχρονα τράβηξε το ενδιαφέρον των αρμοδίων του ΣΕΓΑΣ που βρίσκονταν στο στάδιο. Η συνολική της παρουσία, εξασφάλισε τη δική της συμμετοχή και της προπονήτριάς της, Χρύσας Φραγκούλη στα επόμενα προπονητικά καμπ αλμάτων των κορυφαίων ελλήνων αθλητών και παρακολούθηση από διατροφολόγο και ψυχολόγο της Εθνικής ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και με επίδοση 5,60μ (που αποτελεί απόλυτο ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό και στον κλειστό Στίβο) κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ήταν όμως ο μεγάλος άτυχος γιατί εκτός από μια ενόχληση στη μέση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες 15 μέρες και δεν του έδωσε την ευκαιρία να κάνει σοβαρή προπόνηση πριν τον αγώνα, ταυτόχρονα αγωνίστηκε και καταβεβλημένος από ίωση. Θα έχει όμως την ευκαιρία σε επόμενους αγώνες να βελτιωθεί πολύ, αφού στις προπονήσεις φαίνεται ότι οι επιδόσεις του φέτος θα ξεπεράσουν τα 6μ.

Ο επόμενος αγώνας που είναι στο σχεδιασμό του Γυμναστικού θα διεξαχθεί στο κλειστό προπονητήριο Στίβου του ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα το Σάββατο 06/02/2016, όπου ο σύλλογος θα συμμετάσχει με πλήθος αθλητών. Επίσης να ενημερώσουμε ότι φέτος θα λάβει μέρος για πρώτη φορά και η πρωταθλήτρια του πεντάθλου Θάλεια Ζακυνθινού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Ανδρών/Γυναικών Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Φεβρουαρίου στο Σ.Ε.Φ.

ΣΕΦ 2

ΣΕΦ 1

Προηγουμενο αρθρο
Άστεγοι σιτίστηκαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια
Επομενο αρθρο
Παρέμβαση του Γιώργου Λογοθέτη σχετικά με τις παραλίες στους Εγκρεμνούς και Πόρτο Κατσίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.