HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣπουδαίο διπλό στο Μπραχάμι για την Νίκη Λευκάδας

Σπουδαίο διπλό στο Μπραχάμι για την Νίκη Λευκάδας

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα Γυναικών της Νίκης Λευκάδας στον Άγιο Δημήτριο, επικρατώντας του γηπεδούχου Κρόνου με σκορ 61-73.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, έχοντας μια διαφορά που κυμαίνονταν περίπου στους δέκα πόντους υπέρ της. Ο Κρόνος πλησίασε δύο φορές στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να προσπεράσει, με την Νίκη να ξεφεύγει πάλι στα τελευταία λεπτά και να κατακτά τη νίκη. Πολύ καλή και μυαλωμένη εμφάνιση από όλα τα κορίτσια μας!

Δεκάλεπτα: 14-24, 33-44, 49-54, 61-73

Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Νικολαϊδου): Τζανετάτου 3(1), Μποσγανά 4, Τζόνσον 13(1), Τσιαδή 4, Κασάπογλου 3(1), Τσιχλάκη, Γασπαράτου 3(1), Κάμπελ 26(1), Σμιθ 5

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Ντάνιελ 14(3), Πανούση 14, Πολυμένη 5(1), Πέτροβα, Μπεσάρντ 26(5), Τσέσλεκ 9

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής και την βαθμολογία μετά το τέλος του πρώτου γύρου!

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση και πήραμε μια δίκαιη νίκη κλείνοντας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες. Μπράβο στις παίκτριές μου που εφάρμοσαν τα όσα κάναμε στις προπονήσεις τόσο καιρό. Χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας και κάναμε κάποια εύκολα λάθη δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να πλησιάσει στο σκορ. Έχουμε μπροστά μας έναν «Γολγοθά» και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Καλή συνέχεια στον Κρόνο»

Προηγουμενο αρθρο
Φωτιές 50 μέτρων, θερμοκρασίες 50 βαθμών Κελσίου ζώνουν το Σίδνεϊ
Επομενο αρθρο
Ο δρόμος του Αη Γιάννη είναι επικίνδυνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.