HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες» για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

«Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες» για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΙΗΤΕΣ

Καλούμε όσους/όσες γράφουν ποίηση να δηλώσουν συμμετοχή με ποίημα ( ή ποιήματά τους), το οποίο θα παρουσιάσουν οι ίδιοι/ες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου 2019) στη Λευκάδα. Τους καλούμε επίσης, εφόσον έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν ένα ή και περισσότερα αντίτυπα, τα οποία θα δοθούν ως δώρο, σε διαδικασία κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ (Αθήνας), σε συνεργασία με το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Π.Κ. ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
Η γενική θεματική, προσδιορισμένη από τον Κύκλο των Ποιητών είναι: Ποίηση, Φύση, Περιβάλλον. Ειδικά για τη Λευκάδα το θέμα μας είναι: «Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες» (Ποιητικό αφιέρωμα στις θάλασσες του νησιού μας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα: 697 55 800 45 (Βιβή Κοψιδά-Βρεττού) και 697 90 82 014 ή στα email: kopsidav@yahoo.gr και kopsidaanna@yahoo.gr

Εκ μέρους του Δ. Σ.
Η Πρόεδρος                                                                 Η Γενική Γραμματέας
Δρ. Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού                                               Κατερίνα Ροντογιάννη

Προηγουμενο αρθρο
Οι πλάκες του Οθωμανικού Υδραγωγείου στο Ιβάρι, ως αναπαυτήριο πουλιών
Επομενο αρθρο
Ποιοι σύνεδροι εκλέγονται για το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.