HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτα Γιάννενα και στο Αιτωλικό βρέθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Στα Γιάννενα και στο Αιτωλικό βρέθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Την 21/09/2014 με πολυπληθή συμμετοχή βρέθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος στα Γιάννενα στον καθιερωμένο αγώνα 30χλμ που πραγματοποιείται παραλίμνια. Στις παράλληλες εκδηλώσεις διεξήχθηκαν και αγώνες 5 και 10χλμ. Κια στους τρεις παραπάνω αγώνες ο σύλλογος παρουσίασε δυναμική και μαζική παρουσία ενώ δεν έλειψαν και οι διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα στα 30χλμ από τους 700 περίπου τερματίσαντες, ο Βασίλειος Σταύρακας έλαβε την 2η θέση της κατηγορίας του με χρόνο 2.10’43”, ενώ ο Άγγελος Βουκελάτος έλαβε την 3η θέση στην κατηγορία του με χρόνο . Στα 30χλμ η Ασπασία Μαρίνου έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε τέτοια απόσταση και τερμάτισε με επιτυχία. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην αθλήτρια και γιατί όχι έναν τερματισμό στο Μαραθώνιο.

Το επόμενο Σάββατο 27/09/2014 μαζική συμμετοχή παρουσίασε ο Φίλανδρος στο γειτονικό μας Αιτωλικό με συμμετοχή 22 αθλητών. Ο αγώνας αποτελούνταν από 12χλμ δίπλα στην Λιμνοθάλασσα της περιοχής ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε και γεύμα χορηγία στους 176 τερματίσαντες. Ανάμεσα στους νικητές και η Αδαμαντία Παπανικολοπούλου η οποία κατέλαβε την 1η θέση της κατηγορίας της με χρόνο 55’16”.

Προηγουμενο αρθρο
Καταιγίδα χτύπησε το Νυδρί
Επομενο αρθρο
Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.