HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτα λευκά θα «ντυθεί» ο Σκορπιός: Αύριο ο γάμος της Ριμπολόβλεβα

Στα λευκά θα «ντυθεί» ο Σκορπιός: Αύριο ο γάμος της Ριμπολόβλεβα

Απόψε φτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι – Όλες οι λεπτομέρειες – Πού θα γίνει η τελετή – Τι θα έχει το μενού

Απόγευμα της 20ης Οκτωβρίου 1968. Αστραπές και βροντές είναι τόσο δυνατές που τα μικρά παιδιά κρύβουν τα κεφάλια τους, και οι μεγάλοι ρίχνουν κλεφτές ματιές ο ένας στον άλλο. Ο μικρός Τζόν- Τζον Κένεντι έχει βάλει σχεδόν τα κλάματα πέφτοντας στην αγκαλιά της μητέρας του Τζάκι.

2

Το εκκλησάκι της Παναγίας στο Σκορπιό είναι μικροσκοπικό αλλά εκείνο το απόγευμα οι τοίχοι του λες και έχουν μεγαλώσει για να χωρέσουν οι καλεσμένοι του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι στο «γάμο του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε από τα εγχώρια και διεθνή Μέσα που είχαν κατακλύσει το Νυδρί.

Σαρανταεφτά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από εκείνες τις στιγμές και ο επίγειος παράδεισος του θρυλικού Ωνάση ετοιμάζεται να ζήσει αν όχι τις ίδιες, παρόμοιες στιγμές.

Η νέα ιδιοκτήτρια Κάτια Ριμπολόβλεβα θα περάσει το κατώφλι της μικρής εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της Χουάν Σαρτορί κάτω από τα βλέμματα λιγοστών συγγενών και φίλων που δεν θα ξεπερνούν σε αριθμό τους 50.

C
C

Η γαμήλια τελετή θα γίνει από τον Μητροπολίτη Θεόφιλο, ενώ μετά θα ακολουθήσει δεξίωση. Ήδη εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το ευτυχές γεγονός. Ο Σκορπιός «θα ντυθεί στα λευκά» για χάρη της Κάτιας που από την πρώτη στιγμή είχε αποφασίσει να παντρευτεί στο νησί που συνεχώς αποκαλεί «το καταφύγιό μου».

Λευκές τέντες και λευκά υφάσματα έχουν στολίσει το pink house, εκεί που οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και το μικρό μουσείο με προσωπικά αντικείμενα και φωτογραφίες του Αριστοτέλη Ωνάση, που έχει φτιάξει η οικογένεια Ριμπολόβλεφ τιμώντας τη μνήμη του Έλληνα κροίσου.

Η θαλαμηγός της οικογένειας θα φωταγωγηθεί ενώ δεν αποκλείεται εκεί να γίνει και η δεξίωση, όπως ο Ωνάσης είχε πραγματοποιήσει στη δική του θαλαμηγό «Χριστίνα».

4

Το μενού που θα γευτούν οι καλεσμένοι θα είναι αμιγώς ελληνικό με κάποια διεθνή πιάτα τα οποία θα ετοιμάσει ο σεφ του νησιού.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι θα φθάσουν από σήμερα με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη στο Άκτιο και από εκεί θα μεταφερθούν στο Σκορπιό, ενώ θα διανυκτερεύσουν σε θαλαμηγό που έχει ενοικιάσει η οικογένεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος του ζευγαριού θα είναι απλός και λιτός χωρίς τα happenings που είχαν γίνει στα 25α γενέθλια της Κάτιας. Άλλωστε είναι επιθυμία και της ίδιας η γαμήλια τελετή να είναι σεμνή.

Μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να είναι μέλη της οικογένειας Γκριμάλντι, Αμερικανοί και Ελβετοί επιχειρηματίες, αλλά και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό.

Πηγή: www.protothema.gr

Προηγουμενο αρθρο
Προοπτικές ανάπτυξης τουρισμού των Ελληνικών νησιών
Επομενο αρθρο
ΕΝΦΙΑ, Έ και....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.