HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτα παλιά δικαστήρια μεταφέρεται το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας

Στα παλιά δικαστήρια μεταφέρεται το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας

Πράσινο φως ν΄αρχίσουν οι εργασίες. Επισήμως αποδεκτό αίτημα του δήμου Λευκάδας

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας να αιτηθεί την παραχώρηση των κτιριακών υποδομών για την στέγαση της δομής, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Με κοινή υπουργική απόφαση των συναρμόδιων Υπουργείων Οικονομικών, Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Λευκάδας γίνεται γνωστό ότι:

«Εγκρίνεται η ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ, στη 1194/30-08-2017 συνεδρίαση του (Θέμα 1ο), αναφορικά με την παραχώρηση, για δέκα (10) έτη, στο Δήμο Λευκάδας της χρήσης των παλιών αιθουσών του Δικαστικού Μεγάρου Λευκάδας, για τη στέγαση και λειτουργία της κοινωνικής δομής «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών / Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)» της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας. Κατά τη διάρκεια της παραχώρησης, όλες οι λειτουργικές δαπάνες θα βαρύνουν τον Δήμο.

Η απόφαση αυτή θα δημοσιευτεί και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα…
Επομενο αρθρο
Ο Σκορπιός το 1892 δώρο στην ομορφότερη Λευκαδίτισσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.