HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτην Ορεινή Λευκάδα η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου

Στην Ορεινή Λευκάδα η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Ορεινή Λευκάδα η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Λευκάδα η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, είχε επαφές με τοπικούς παράγοντες και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αναφέρθηκε στον ρόλο που μπορεί να παίζει η Λευκάδα στον αναπτυξιακό σχεδιασμό των Ιονίων Νήσων λόγω της γεωγραφικής της θέσης στο κέντρο της Περιφέρεια και την προνομιακής επικοινωνίας και συγκοινωνίας με την Δυτική Ελλάδα.

Η Ρόδη Κράτσα επισκέφθηκε τα ορεινά χωριά Καρυά και Λαζαράτα και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Αναφέρθηκε στα σχέδιά της για την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη των χωριών, με εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναβίωση παραδοσιακών τεχνών όπως τα υφαντά και το καρσάνικο κέντημα.

«Η Λευκάδα μπορεί ν’ αναπτύξει ισόρροπο τουρισμό μεταξύ των περιοχών της βασισμένο στην αειφορία και την ποιότητα. Απαιτούνται υποδομές και τουριστικές επενδύσεις αλλά και στοχευμένη προβολή στην εγχώρια αγορά και σε χώρες ευρωπαϊκές, επισκεπτών ειδικών ενδιαφερόντων», δήλωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης.

Προηγουμενο αρθρο
Σκορπιός: από τον Ωνάση στον Ριμπολόβλεφ -video
Επομενο αρθρο
Εθελοντική αιμοδοσία Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΦΑΡΟΣ και Συλλόγου Φοιτητών Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.