HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτην παράταση έχασε η Νίκη

Στην παράταση έχασε η Νίκη

Δεν συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Νίκης Λευκάδας αφού δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πρωτέα Βούλας σήμερα 15/11 στο κλειστό γήπεδο και ηττήθηκε με σκορ 80-86.

Η όχι και τόσο πιεστική άμυνα των παιχτριών της Νίκης έδινε το δικαίωμα στο Πρωτέα να πετυχαίνει εύκολα καλάθια είτε από μακρινή απόσταση είτε κάτω από το καλάθι και να προηγείται σε όλη την διάρκεια των τριών πρώτων δεκάλεπτων.

Η κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο για τη Νίκη στο 4ο δεκάλεπτο όταν περιορίστηκε επιθετικά ο Πρωτέας και οι παίχτριες της τοπικής ομάδας έβρισκαν πιο εύκολα το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το τέλος με τη Νίκη να έχει το πάνω χέρι όταν προηγήθηκε με 3 πόντους 18’’ πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Τότε δέχτηκε την ισοφάριση με τρίποντο χωρίς κάποια από τις παίχτριές της να κάνει φαουλ σταματώντας το χρόνο. Τελικα στην παράταση η ομάδα του Πρωτέα αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη και κέρδισε τον αγώνα.

Δεκάλεπτα: 17-23, 32-39, 51-52,-70-70 παράταση 80-86.

Νίκη Λευκάδας: Χαιριστανίδου (16), Αργυρού, Καμπουράκη (4), Γράψα (3), Λιοπύρη, Κρητικού, Ψυχογιού (8), Ισκιόγλου (6), Σμίθ (26), Λογοθέτη, Κρούκ (17), Μεταξά.

Προηγουμενο αρθρο
Διαβάζοντας μια παλιά φωτογραφία – ψάρεμα με καλαμίδι στον πίσω Μώλο (ανανέωση)
Επομενο αρθρο
Τι είναι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και τι θέλουν [εικόνες]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.