HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΣτην ταράτσα του σχολείου ο δάσκαλος Γεωγραφίας του Τσίπρα – Απειλεί να πηδήξει!

Στην ταράτσα του σχολείου ο δάσκαλος Γεωγραφίας του Τσίπρα – Απειλεί να πηδήξει!

Απροσδόκητη τροπή επιφύλαξε η ημέρα για τον 55χρονο δάσκαλο, που έγινε στόχος χοντρής πλάκας από συναδέλφους αλλά και μαθητές, όταν ακούστηκε η περίφημη δήλωση του Πρωθυπουργού περι Μυτιλήνης και Λέσβου

Ο 55χρονος καθηγητής, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ταράτσα του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ο Αλέξης Τσίπρας
Ο 55χρονος καθηγητής, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ταράτσα του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Οι κραυγές «δεν φταίω εγώ, αυτός ήταν σκράπας», αναστάτωσαν τη φιλήσυχη γειτονιά των Αμπελοκήπων που φιλοξενεί το 2ο Πειραματικό – Πρώην 10ο Πολυκλαδικό Λύκειο, από το οποίο ως γνωστόν αποφοίτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πνιγμένος από ντροπή, ο 55χρονος δάσκαλος Γεωγραφίας Κ.Π., κραυγάζοντας εκτός εαυτού, ανέβηκε στην ταράτσα όπου παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή και απειλεί να πηδήξει, ενώ πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί από κάτω και προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Ανάμεσα στα αιτήματά του άτυχου δασκάλου, είναι να έρθει στο σημείο η δασκάλα Αγγλικών του Πρωθυπουργού για να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κι εκείνη μαζί του, δυσκολίες που την είχαν φέρει κι αυτή παλιότερα στο χείλος της ταράτσας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λέσβο, ενημέρωσε πως σταματά την περιοδεία του και θα επιστρέψει στην Αθήνα, χωρίς να περάσει ούτε από την Κέα, ούτε από τη Τζιά, που ήταν οι επόμενοι σταθμοί του ταξιδιού του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα για απεργία από το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα μέσα από παλιές κάρτ ποστάλ (Μέρος Β’)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.