HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτη Λευκάδα το Final 4 του Κυπέλλου

Στη Λευκάδα το Final 4 του Κυπέλλου

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αθηναϊκός θα διεκδικήσουν στη Λευκάδα το Κύπελλο Ελλάδας.

Το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας Γυναικών 2016 θα απονεμηθεί στη Λευκάδα.

Το πανέμορφο νησί του Ιονίου θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ, το οποίο θα διεξαχθεί 18-20 Μαρτίου με τον τίτλο να διεκδικούν Αθηναϊκός, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, τόνισε σχετικά:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών. Ο Δήμος μας επιχειρεί στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να επιδείξει ευαισθησία στα θέματα του αθλητισμού εκφράζοντάς την στην πράξη, όπως γίνεται με την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης και με μια σειρά άλλες παρεμβάσεις. Προχωρούμε για παράδειγμα, με τους περιορισμένους πόρους μας, σε δράσεις και έργα για το κλειστό γήπεδο, το ανοιχτό στάδιο της πόλης και τα υπόλοιπα γήπεδα της Λευκάδας.

Σίγουρα το γυναικείο μπάσκετ έχει σημαντικό έρεισμα στο νησί μας. Έχουμε ομάδα στην Α1 Γυναικών, τη Νίκη Λευκάδας, γεγονός που παίζει το δικό του ξεχωριστό ρόλο και μας κάνει περήφανους. Πιστεύουμε πως το μπάσκετ είναι στην ιδιοσυγκρασία της Ελληνίδας, αλλά δυστυχώς δεν έχουν δοθεί οι ευκαιρίες που θα έπρεπε. Εδώ, στη Λευκάδα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες, δίνονται ευκαιρίες τόσο με τη γυναικεία ομάδα, όσοι με τα τμήματα υποδομής και την όλη δουλειά που γίνεται. Ίσως να είναι και αυτός, ο όχι απόλυτα επαγγελματικός τρόπος που λειτουργεί, που δίνει ευκαιρίες, που βοηθά κάποιον να ασχοληθεί, να το παλέψει, να διεκδικήσει, να βελτιωθεί -χωρίς προφανώς να παραβλέπω τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες, οικονομικές κλπ.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα υποδεχθούμε τις ομάδες με χαμόγελο και δεσμευόμαστε ότι θα τις φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, πιστεύουμε πως προσφέρουμε στο άθλημα, κάτι που έχει ανάγκη το γυναικείο μπάσκετ και ευρύτερα ο γυναικείος αθλητισμός, ενώ εξίσου σημαντικό είναι ο κόσμος της Λευκάδας να δει υψηλής ποιότητας μπάσκετ»

ΠΗΓΉ: www.gazzetta.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Νέας Χορωδίας
Επομενο αρθρο
Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού χωρίς σύνορα, στο Hilton

4 Σχόλια

  1. Κ.Ν.
    14 Ιανουαρίου 2016 at 11:39 — Απάντηση

    Εχουμε μπλεξει με κακους προπαγανδιστες,δημαρχο και εντεταλμενο..
    Δημαρχε, εχεις παρει…μυρωδια τι ξερναει η αποχετευση στο διαυλο που αμεριμνοι συμπολιτες μας δυστυχως ψαρευουν?
    Η ΚΙΑΥΤΟ το κρυβεις καταλληλα ακομα κι απο σενα τον ιδιο???
    Μ αυτα να ασχοληθεις κι ασε τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα…

  2. Kogion
    13 Ιανουαρίου 2016 at 16:56 — Απάντηση

    Μη σκιάζεστε, θα είναι εδώ η ΜΟΜΑ.

  3. μπασκετικος
    13 Ιανουαρίου 2016 at 13:09 — Απάντηση

    Συμφωνώ.
    Στον αγώνα μπάσκετ της Νικης με Παναθηναικο γέμισε η πόλη πρασινο σπρευ.
    Είδαμε προχτες τεράστια επεισόδεια σε αγωνα βολει γυναικών στην Αθηνα.
    Σε τέτοιους αγωνες γυναικών και μπασκετ ή βολει η αστυνομευση τεινει να είναι χαλαρη οπότε και γίνεται χειροτερο μακελειο.
    Παραείναι θεωρω μικρή η δυναμική μας και του μικρου μας τοπο για τετοια διοργανωση.
    Και πάντως δεν είναι και κατόρθωμα και προσωπική επιτυχία του εντεταλμένου αθλητισμού και του Δημάρχου για να το προπαγανδίζουν και να το παινεύονται στο facebook. Έλεος με την επικοινωνιακή φαιδρότητά τους!!1

  4. spiros_d
    13 Ιανουαρίου 2016 at 12:19 — Απάντηση

    Καμία πόλη στην Ελλάδα δεν δέχθηκε την “φιλοξενία” του τελικού κυπέλλου βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων της.
    Εμείς το είδαμε σαν ευκαιρία προβολής…….
    Όντως το νησί, και δη η πόλη, θα προβληθεί εκείνο το 2ημερο…….Τώρα τι είδους προβολή θα είναι αυτή, συγκεντρώνοντας στην πιο μικρή πόλη της Ελλάδας οπαδούς τριών ομάδων που δεν διατηρούν και τις πολύ “φιλικές” σχέσεις μεταξύ των, ο χρόνος θα το δείξει…….
    Καλό πάντως θα είναι να πάρουμε προμήθειες για 3 ημέρες και να κλειδωθούμε κυριολεκτικά στα σπίτια μας…….ή ενναλακτικά ταξιδάκι……….
    Τις ευθύνες ποιος θα αναλάβει;;;;;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.