HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτις 17 Μαΐου η πρώτη πτήση της Εasy jet στο Άκτιο

Στις 17 Μαΐου η πρώτη πτήση της Εasy jet στο Άκτιο

Την Κυριακή 17 Μαίου, στις δύο το μεσημέρι, φτάνει η πρώτη πτήση της easy jet στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Με την πτήση αυτή έρχονται στην ευρύτερη περιοχή οι πρώτοι Άγγλοι τουρίστες από το Γκατγουίκ.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη που δημιουργεί νέες προοπτικές αλλά και σοβαρές ευθύνες για τους τοπικούς φορείς.

Σχετικές είναι οι επισημάνσεις που κάνει ο κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων. Αναλυτικά αναφέρει:
Έφτασε η στιγμή που η πτήση της easy jet γίνεται πραγματικότητα στις 17/5/2015 ημέρα Κυριακή και στις 14:00 θα φτάσουν οι πρώτοι Άγγλοι τουρίστες στο αεροδρόμιο του Ακτίου από το Γκατγουίκ της Αγγλίας.

Αυτό βέβαια έγινε έπειτα από μεγάλες προσπάθειες με υπομονή και επιμονή από την Ένωση ξενοδόχων Πρέβεζας επί προεδρίας Χαλκίδη Πολύκαρπου, από την περιφέρεια Ηπείρου, περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τα επιμελητήρια Πρέβεζας και Λευκάδας του δήμους των περιφερειών αλλά και από άλλους φορείς.

Κυριολεκτικά αυτή η ενέργεια και αυτό το γεγονός έκανε τη Πρέβεζα, Πάργα, Λευκάδα, Ήπειρο, τα Ιόνια Νησιά και την Αιτωλοακαρνανία να γίνουν μια γειτονιά με την Αγγλία και να διασφαλίζουμε φτηνά εισιτήρια για τους μελλοντικούς Άγγλους επισκέπτες αλλά και χαμηλά εισιτήρια για τους φοιτητές μας όπως και τους συγγενείς τους.

Είναι μια εταιρεία που θα φέρει να πάνω κάτω στο τουριστικό γίγνεσθαι αλλά και την εξέλιξη της περιοχής αλλά και του αεροδρομίου του Ακτίου.

Για την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία που το θεωρώ και πολύ μεγάλη αεροπορική επιτυχία για το Άκτιο όπως και για τις άλλες πτήσεις που φτάνουν στο αεροδρόμιο θα φέρει πολύ μεγάλα οικονομικά μεγέθη στην τοπική οικονομία και στις επιχειρήσεις τις ευρύτερης περιοχής.

Όπως αναφέρουν και στελέχη της εταιρείας σε επικοινωνία που είχαμε θα πρέπει τώρα να σταθούμε όλοι μαζί στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουμε για μια θερμή υποδοχή στους πρώτους επισκέπτες της easy jet.

Καλώ όλους τους φορείς να βοηθήσουν ο καθένας από τη μεριά του ώστε να δείξουμε την Ηπειρώτικη, των Ιονίων νήσων αλλά και την Αιτωλοακαρνανική φιλοξενία ώστε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις των πρώτων τουριστών. Θα πρέπει να στηρίξουμε έναν αξιόλογο μπουφέ, με ένα κοκτέιλ και ένα μικρό χορευτικό να τους αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επίσης θα χρειαστούν και όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες που με τα τοπικά μας προϊόντα θα δώσουμε την πρώτη γαστρονομική απόλαυση στους επισκέπτες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλές δουλειές στην αεροπορική εταιρία easy jet όπως επίσης και σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.

Πηγή: www.epiruspost.gr

Προηγουμενο αρθρο
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη Νίκη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Νίκος Γκάτσος: Όλα κύριε Νίκο είναι εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.