HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΣτις 5 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για την επιδότηση της γραμμής στα Ιόνια

Στις 5 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για την επιδότηση της γραμμής στα Ιόνια

Στις 5 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για τις επιδοτούμενες γραμμές, στις οποίες φέτος περιλαμβάνεται και η νέα γραμμή για τα Ιόνια Νησιά που θα εξυπηρετεί την Κέρκυρα, τους Παξούς, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη, την Λευκάδα και τη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, πρόκειται για ανοικτό, δημόσιο, διεθνή αρχικό και επαναληπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό για την εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών για το χρονικό διάστημα μέχρι 31/10/2018 για τις συμβάσεις ενός έτους ή μέχρι 31/10/2020 για τις συμβάσεις τριετούς διάρκειας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 05 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στο κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία των μελών της Επιτροπής που έχει οριστεί.

Το δρομολόγιο που έχει προκηρυχθεί ακολουθεί τη διαδρομή Κέρκυρα, Παξοί, Βασιλική Λευκάδας, Πισαετός Ιθάκης, Σάμη Κεφαλληνίας, Ζάκυνθος και επιστροφή.

Η προκήρυξη προβλέπει τρία (03) δρομολόγια την ημέρα για το χρονικό διάστημα από 28/05/2018 έως 16/09/2018 (σύνολο δεκαέξι (16) εβδομάδες).

Η γραμμή θα επιδοτείται το ανώτερο με 12.400,00 € ανά δρομολόγιο.

Το αίτημα αφορά ένα πλοίο με μεταφορική ικανότητα σε επιβάτες 90 (χειμώνα) και 170 επιβάτες το καλοκαίρι και συνολικό μήκος τα 29 μέτρα.

Προηγουμενο αρθρο
Δηλώσεις παραίτησης Σωτηρίας Γαζή από Δημοτικό Συμβούλιο και Επιμελητήριο
Επομενο αρθρο
Η Καρυά και η Εξάνθεια Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.