HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτον εισαγγελέα Λευκάδας 47χρονος για την πυρκαγιά στην Πάλαιρο

Στον εισαγγελέα Λευκάδας 47χρονος για την πυρκαγιά στην Πάλαιρο

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, με το βαρύ κατηγορητήριο του εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση σε ιδιαίτερα μεγάλη αγροτοδασική έκταση οδηγείται ο 47χρονος που συνελήφθη για την φωτιά που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Νέα Σκλάβαινα Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 47χρονος αγρότης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.),μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής ότι τον είδαν να βάζει την φωτιά .Ο ίδιος κατά την εξέτασή του αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον εμπρησμό.

Μάρτυρες, σύμφωνα με πληροφορίες, τον χαρακτηρίζουν ως εριστικό χαρακτήρα και κάποιοι ζήτησαν και προστασία για να δώσουν κατάθεση.

Ο 47χρονος είχε απασχολήσει τα τελευταία χρόνια και τις Αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις παράβασης του νόμου περί όπλων, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία. Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλους εμπρησμούς που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση από το Δήμο για το Ελάχιστο Κοινωνικό Εισόδημα (Ε.Κ.Ε.)
Επομενο αρθρο
Λιτάνευση της Ιερής Λάρνακας του Αγίου Σπυρίδωνα στην Καρυά Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.