HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ το εφηβικό της Δόξας

Στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ το εφηβικό της Δόξας

Σε ενα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στην Άρτα η Δόξα Λευκάδας επικράτησε του Παναιτωλικού με 48-42 και προκρίθηκε στο τελικό του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ όπου θα αντιμετωπίσει τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να προηγείτε με 10-14 αλλά την Λευκάδα να ισοφαρίζει με την λήξη του ημιχρόνου 22-22.

Η Λευκάδα προηγήθηκε με 38-31 στην τέταρτη περίοδο. Ο Παναιτωλικός έκανε ενα σερί 0-8 και πήρε κεφάλι στο σκορ με 38-39. Εκεί ομως η ομάδα του Δημήτρη Κόγκα έκανε ένα σερί 10-0 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι και πήρε την μεγάλη πρόκριση. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο ‘Δημιος’ των ομάδων του Αγρινίου Ιωακειμίδης (είχε βάλει 42 πόντους στην ΓΕΑ) που σημείωσε 25. Απο τον Παναιτωλικό ο Παπαπάνος σημείωσε 13.

Διαιτητές: Μίγδος- Τσίγας
Δεκάλεπτα: Α:10-14 Β:22-22 Γ:34-31 Δ:48-42

Δόξα Λευκάδας(Κόγκας):Ζαβερδινός, Σολδάτος Π.5, Ιωακειμίδης 25(3), Κονιδάρης, Μαυρομάτης, Ροντογιάννης 4, Σολδάτος Γ. 8, Κοψιδάς, Λάζαρης 4, Ζαβιτσάνος, Τσιρίμπασης 2, Κελάριου

Παναιτωλικός(Παπαθανασόπουλος): Παπαθανασόπουλος Γ. 4, Παπαθανασόπουλος, Πάγια,Μαυροφρύδης, Καρέτσος,Μακρής 4, Πιστιόλης 9, Σταθόπουλος,Σταθόπουλος Β. 8(1), Παπαπάνος 13, Σαράμπαλης.

Πηγή: www.basket247

Προηγουμενο αρθρο
Τέτοια μεγαλοπρέπεια συνεχίζεται ως το Αθάνι και το Δράγανο
Επομενο αρθρο
Αποκλειστικό: ο εκσκαφέας προσπαθεί να καλύψει τους 36 πόντους στη Γέφυρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.