HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτο έργο του Αγίου Μηνά οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Όλοι για τη Λευκάδα»

Στο έργο του Αγίου Μηνά οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Όλοι για τη Λευκάδα»

ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Όλοι για τη Λευκάδα», πρώην Δήμαρχος Κων/νος Δρακονταειδής, Χαλικιάς Λάκης, Περδικάρης Θανάσης, Σέρβος Κώστας, Γρηγόρης Χρήστος καθώς και το μέλος του Συντονιστικού οργάνου αυτής, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πολίτης Σπύρος, επισκεφθήκαμε το έργο που βρίσκεται εν εξελίξει στην πλατεία του Αγίου Μηνά!

Ενημερωθήκαμε από τον εργολάβο, για την πορεία των εργασιών, για ένα έργο που είχαμε εμπνευστεί, σχεδιάσει, δημοπρατήσει και συμβασιοποιήσει στην θητεία μας.

Με μεγάλη ικανοποίηση, βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά και να προχωρά, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Μηνά.

Ταυτόχρονα επί τόπου, είχαμε επαφές και συνομιλίες με επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής, που κι αυτοί μας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, για ένα τόσο σημαντικό έργο, σ’ ένα κομβικό σημείο της πόλης!

Λευκάδα 17-12-2019
Δημοτική Κίνηση
«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Προηγουμενο αρθρο
Τα κορίτσια που πηγαίνουν δυο δυο
Επομενο αρθρο
Equal Society & Λευκογαία επισκέφτηκαν τον Κάλαμο για την κοινωνική ενδυνάμωση και το περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.