HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣτο ΕΣΠΑ η ψηφιακή σύγκλιση της ΠΙΝ προϋπολογισμού 623 χιλ ευρώ

Στο ΕΣΠΑ η ψηφιακή σύγκλιση της ΠΙΝ προϋπολογισμού 623 χιλ ευρώ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κέρκυρα, 10 Ιανουαρίου 2015
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ
Τηλ.: 26610-39606
Email:grafeio_typou@pin.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Στο ΕΣΠΑ η ψηφιακή σύγκλιση της ΠΙΝ προϋπολογισμού 623χιλ ευρώ

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ψηφιακή Σύγκλιση” η πράξη “Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ψηφιακής Διαχείρισης & Παροχής Διοικητικών Διαδικασιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων” προϋπολογισμού 623.475 ευρώ.
Στόχος της πράξης είναι η ανάπτυξη πλατφόρμας για την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών, καθώς επίσης και η δημιουργία ενός διαλειτουργικού περιβάλλοντος για το σύνολο των διοικητικών διαδικασιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου τα έγγραφα, οι πληροφορίες και τα δεδομένα να παράγονται, να κωδικοποιούνται, να διακινούνται και να διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο σε ψηφιακή μορφή. Το τελικό προϊόν θα υπογράφεται ψηφιακά από το σύνολο της διοικητικής και πολιτικής ιεραρχίας της Περιφέρειας, μέσω ψηφιακών πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης.
Η ολοκλήρωση του έργου θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια της νέας περιφερειακής αρχής να δημιουργήσει την νέα μορφή της δημοσιας υπηρεσίας που θα εξυπηρετεί άμεσα και με παροχή ποιοτικών υπηρεσιών τον πολίτη.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Οκτώβριο του 2015 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης.

Προηγουμενο αρθρο
Άλλη μια νεκρή χελώνα καρέτα –καρέτα στο Κάστρο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πρωταθλήτρια χειμώνα η Νίκη Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.