HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτο νοσοκομείο Λευκάδας με συμπτώματα οξείας ξεκούρασης ο Καραμανλής! Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του!

Στο νοσοκομείο Λευκάδας με συμπτώματα οξείας ξεκούρασης ο Καραμανλής! Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του!

Στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λευκάδας εισήχθη χτες το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με συμπτώματα οξείας χαλαρότητας που προκλήθηκε όπως λένε οι γιατροί από την παρατεταμένη ξεκούραση.

Τα συμπτώματα απόλυτης ξεκουραστικής αποχαύνωσης παρατηρήθηκαν από τη Νατάσα Καραμανλή όταν ο πρώην πρωθυπουργός παράτησε στη μέση την πρώτη πίστα του παιγνιδιού που έπαιζε στο playstation. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Ήδη στο νοσοκομείο Λευκάδας καταφθάνουν στελέχη της ΝΔ απ όλη την Ελλάδα ενώ χιλιάδες πολίτες τηλεφωνούν για ευχές στα γραφεία της Τ.Ο της ΝΔ στο νησί.

Υπενθυμίζεται οτι ο πρώην πρωθυπουργός έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Νατάσα, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Λευκάδα.

Το βράδυ μάλιστα της Παρασκευής ο πρώην πρωθυπουργός, ευδιάθετος και μαυρισμένος, βρέθηκε στο ορεινό χωριό Καρυά και απόλαυσε τοπικές γεύσεις σε μια παραδοσιακή ταβέρνα.

Εκτός από τη σύζυγό του, μαζί του ήταν ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Γιώργος Βλάχος και ο Θοδωρής Σολδάτος.

Η ΣΤΗΛΗ SO REAL ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Πηγή: thecaller.gr

Προηγουμενο αρθρο
Αντώνης Τζεβελέκης: ο Λευκαδίτης Ευπατρίδης
Επομενο αρθρο
Εισηγήσεις επί θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου

3 Σχόλια

  1. θΟδωΡΗς
    24 Αυγούστου 2015 at 21:27 — Απάντηση

    Μαζί ήταν και ένας απ τους τελευταίους ( ίσως ο τελευταίος μεγάλος) μεγάλους οικονομολόγους της πατρίδος μας και διεθνώς, στον οποίο η Ελλάδα οφείλει πολλά για την μεταπολιτευτική της ευημερία – όπως αυτά είχαν νόημα κάποτε-.
    Αλλά αυτά τα μεγέθη δεν μετράνε σήμερα την εποχή των σκοταδιών της μαζικής επικοινωνιακής κουλτούρας.
    Νάναι όλοι οι επισκέπτες στην Καρυά εν υγεία και γαλήνη.

  2. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    11 Αυγούστου 2015 at 12:00 — Απάντηση

    Τέλειο! Κι όμως αυτός ο άνθρωπος ψηφίστηκε δυο φορές πρωθυπουργός κι ακόμα θεωρείται από πολλούς δεξιούς “εθνικό κεφάλαιο”, “χρυση εφεδρεία” κλπ (να ένας από τους λόγους που η ΝΔ τα πάει τόσο καλά!). Οι Έλληνες όμως είμαστε σοφός λαός. Του βρήκαμε άξιους αντικαταστάτες. Τελευταίος και μάλλον “ανώτερός” του (δηλαδή ακόμα χειρότερος!) ο Τσίπρας.

  3. ΕΙΡΗΝΗ
    11 Αυγούστου 2015 at 09:58 — Απάντηση

    Ενα θελω να πω, στην ζωη αυτη υπαρχουν πραγματα που δεν εχω ορια. Ενα ειναι η βλακεια και ενα αλλο το θρασσος. Αυτο το ατομο μαλλον εχει και τα δυο απυθμενα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.