HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια επιστολή από τον «Πήγασο» για την άνοδο της Νίκης Λευκάδας στην Α1

Συγχαρητήρια επιστολή από τον «Πήγασο» για την άνοδο της Νίκης Λευκάδας στην Α1

Το Δ.Σ., οι χοροδιδάσκαλοι και οι χορευτές-χορεύτριες του Ομίλου Λαϊκών Χορών «Πήγασος Λευκάδας» εκφράζουν τα ολόψυχα συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» για την άνοδό της στην Α1 κατηγορία κατακτώντας επάξια το πρωτάθλημα της Α2. Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια των αθλητριών, των προπονητών, των μελών του Δ.Σ., των χορηγών που κατάφεραν να εξυψώσουν τον Λευκαδίτικο αθλητισμό μέσω του «ευ αγωνίζεσθε».

Ας αποτελέσει αυτή η επιτυχία το έναυσμα να μπουν ακόμα περισσότερα νέα παιδιά στους κόλπους του υγιούς αθλητισμού και για όλους εμάς την ελπίδα και ευχή να χειροκροτήσουμε στο κοντινό μέλλον ακόμα περισσότερους Λευκαδίτες αθλητές και αθλήτριες να στελεχώνουν τις ομάδες μας.

Συνεχίστε τη σωστή δουλειά και σας ευχόμαστε πάντα να απολαμβάνετε τα μέγιστα των κόπων σας. Και αυτή τη φορά οι κόποι σας αμείφθηκαν. Καλή επιτυχία στην Α1!

Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο από την Κινηματογραφική Λέσχη «Ορφέα»
Επομενο αρθρο
Αγιασμός για την έναρξη των έργων στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου στο λιβάδι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.