HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημ. Σχολείου

Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημ. Σχολείου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας συγχαίρει τους μαθητές της Ε’ τάξης του σχολείου μας Αλέξη Φιωτάκη και Παναγιώτα-Ειρήνη Πλατυπόδη που βραβεύτηκαν στον πρόσφατο διαγωνισμό αφίσας – βίντεο με θέμα «Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω!».

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία και υλοποίησε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, το Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης», τον συγκεκριμένο μαθητικό διαγωνισμό στην Πρωτοβάθμια αλλά και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό της 9ης Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποσκοπώντας αφενός μεν στην ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας ως προς την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο αφετέρου δε στην ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι».

Πλατυπόδη-page-001

Φιωτάκης Αλέξης-page-001

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Ν.Δ για τις φοιτητικές εκλογές
Επομενο αρθρο
Τέκιασμα (δέσιμο) σανού με τον παραδοσιακό τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.