HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια και ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι»

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας όπως αυτή προέκυψε κατά τις αρχαιρεσίες.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ένα τόσο σημαντικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε και όπως όλοι μαζί ενωμένοι , με ομαδικό πνεύμα εργασίας και συνεργασίας, να αντεπεξέλθετε άξια στις απαιτήσεις σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταστάσεων που διανύουμε.
Ελπίζουμε το έργο σας να συντελέσει στην τουριστική πρόοδο της Νικιάνας και κατ’ επέκταση του Δήμου Λευκάδας.
Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ευχαριστήρια επιστολή στους συμμετέχοντες Αιμοδότες του Συλλόγου μας.

Αγαπητοί αιμοδότες του Συλλόγου μας,

θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά γιατί έχετε συμβάλλει με την ευαισθησία σας στο κοινωνικό μας έργο. Για μία ακόμη φορά πλαισιώσατε τις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας ΄΄Οι Σκάροι΄΄, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015. Η συμβολή σας αποτελεί πράξη αγάπης και φροντίδας για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος έχει καλύψει όλα αυτά τα χρόνια 250 συμπολίτες μας, που είχαν ανάγκη από αίμα, χάρη στη δική σας σημαντική και ουσιαστική συμβολή, γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται.
Η προσφορά αίματος είναι δώρο ζωής! Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να το προσφέρει σε άλλο άνθρωπο. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι, ίσως, η πιο καθαρή και κορυφαία μορφή εθελοντισμού. Είναι η καταξίωση της ανιδιοτέλειας, μια πράξη κατά την οποία δίνουμε κυριολεκτικά κομμάτι του εαυτού μας για τους άλλους. Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της προσφοράς.

Με τις θερμές ευχαριστίες μας

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Εικόνες από τις καταστροφές του σεισμού σε Πευκούλια – Άγιο Νικήτα (βίντεο)
Επομενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας – Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.