HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας

Συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας

ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Δήμος Λευκάδας συγχαίρει τη “ΝΙΚΗ Λευκάδας”, για την εξαιρετική πορεία της στο Κύπελλο Ελλάδας του μπάσκετ γυναικών και για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στους προπονητές, στη διοίκηση και τους παράγοντες για τη συνολική πορεία και εμφάνιση της ομάδας στο πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι περήφανοι
.
Ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τη “ΝΙΚΗ” και όλους τους λευκαδίτικους συλλόγους στην προσπάθειά που κάνουν να προωθήσουν τον αθλητισμό στον τόπο μας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Κίνηση Λευκάδας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» συγχαίρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του νησιού μας, ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, για την μεγάλη νίκη της στον ημιτελικό του FINAL 4 και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό της Κυριακής.

Για την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Γιάννης Λιβιτσάνος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Λευκάδας


Επιμελητήριο Λευκάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας συγχαίρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του νησιού μας, Νίκη Λευκάδας, για τη μεγάλη νίκη της στον ημιτελικό του 20ου Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου και της εύχεται καλή επιτυχία στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.
Η Νίκη Λευκάδας γνωρίζει το δρόμο της επιτυχίας και μας κάνει περήφανους για ακόμα μια φορά!!

Προηγουμενο αρθρο
Άνοιξη
Επομενο αρθρο
Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.