HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας

Συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας

Συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας

Η διοίκηση του ΕΑΣ Οδυσσέας Νυδριού, εκφράζει μέσα από αυτή την ανακοίνωση α, τα συγχαρητήρια της σε όλους τους συντελεστές στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας για την μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, με την πρόκρισή της στους ομίλους του Eurocup.

Ευχαριστούμε που θα μεταδώσετε την αθλητική κουλτούρα του νησιού μας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Το ΔΣ.

ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΟΡΦΕΥΣ 1937»
Στεφανίτση 2 , 31100 Λευκάδα
mail:orfeaslefkada@gmail.com

Αρ. πρωτ.: 48
Λευκάδα: 15-10-2018

ΠΡΟΣ:

ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
«ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»

Το ΔΣ του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «Ορφεύς 1937»
Συγχαίρει θερμά , τις παίχτριες , τους προπονητές , το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους όσους βοήθησαν στην πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Euro Cup.
Σας ευχόμαστε , καλή συνέχεια , καλούς αγώνες και πάντα επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                   ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Η οικογένεια του ΠΑΝΛΕΥΚΆΔΙΟΥ συγχαίρει τα κορίτσια της ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, τους προπονητές, το Δ.Σ. αλλά και’ όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτή την τεράστια επιτυχία! Μας κάνατε υπερήφανους! Στείλατε το νησί μας στα μεγαλύτερα “σαλόνια” της Ευρώπης!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λευκάδα,13 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα κορίτσια της Νίκης Λευκάδας για την τεράστια πρόκριση που πέτυχαν μέσα στη Ρωσία κόντρα στην Spartak M.O. Noginsk, που μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι ως Λευκαδίτες. Ιστορικές στιγμές για την ομάδα και τα κορίτσια μας που απέδειξαν ότι με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά οι στόχοι κατακτώνται. Γιατί όταν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, μόνο θετικό αποτέλεσμα έχεις.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Καλή συνέχεια, εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες και η ομάδα μας να συνεχίσει την καλή της πορεία στους ομίλους του Eurocup.
Πιστεύουμε σε εσάς!»

Από όλη την οικογένεια του Τηλυκράτη θερμά συγχαρητήρια, στις αθλήτριες, στο τεχνικό team, αλλά και στο Δ.Σ. της «ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» για την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Euro cup.

Θέμα: «Συγχαρητήρια στη ΝΙΚΗ»

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρυάς συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης
«ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» για την πρώτη και ιστορική της πρόκριση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατακτώντας μια θέση στους ομίλους του Eurocup. Ευχόμαστε καλή δύναμη για μια ιστορική συνέχεια στα σαλόνια της Ευρώπης.

Με τιμή
Το ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Οι γνωστοί μας άγνωστοι ραδιοερασιτέχνες
Επομενο αρθρο
89 συλλήψεις στη Λευκάδα τον Σεπτέμβριο 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.