HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήρια του Σπυρίδωνα Π. Βεργίνη στην αθλήτρια Κορίνα Πολίτη

Συγχαρητήρια του Σπυρίδωνα Π. Βεργίνη στην αθλήτρια Κορίνα Πολίτη

Δημοσίευση Συγχαρητηρίων

Ως Έλληνας αλλά κυρίως ως Λευκαδίτης νιώθω ηθική υποχρέωση και καθήκον να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια, την ανιψιά μου Κορίνα, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στους φετινούς Βαλκανικούς αγώνες.

Το γεγονός αυτό αποτελεί και προσωπική μου ικανοποίηση, γιατί το δημιουργικό έργο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας, από το 2003-2010, του οποίου την περίοδο εκείνη είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος, οδήγησε πολλά Λευκαδιτόπουλα στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως αυτή της Κορίνας μας, εξελίσσεται σε πρωταθλητισμό.

Η Κορίνα μας ως Λευκαδολάτρης και άτομο πολυσχιδές διακατέχεται από ανησυχίες, όραμα και αγάπη για τον τόπο που τη γέννησε. Έτσι εκτός από πρωταθλήτρια είναι ένα πολιτικά ενεργό και αποδοτικό μέλος της κοινωνίας, όπως φάνηκε και από την συνυποψηφιότητά μας στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Δίαυλος» εκ μέρους του οποίου είμαι υποχρεωμένος να την συγχαρώ και να την ευχαριστήσω ξανά.

Κοριτσάκι μου τιμάς το νησί μας επάξια!!
Μας κάνεις υπερήφανους!!
Εγκάρδια ευχή μου, μετάλλιο και στο Βερολίνο.

Ο θείος σου
Σπυρίδων Π. Βεργίνης

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτοβουλίες Θανάση Καββαδά για την ένταξη του καρσάνικου κεντήματος στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO
Επομενο αρθρο
Κάτω τα ξερά σας από την παραλία Μύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.