HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυγχαρητήριες ανακοινώσεις στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Ενιαίου Λυκείου Λευκάδας

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019.

Ευχόμαστε σε όλους καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής τους.

Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση των κόπων και προσπαθειών των ιδίων των μαθητών καθώς και των οικογενειών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας υπερβαίνει το 88% και οι περισσότεροι/ες πέρασαν σε σχολές πρώτης επιλογής τους

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Συγχαίρουμε θερμά τους απόφοιτους που πέτυχαν στις πανελλήνιες απ’ το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας και απ’ όλα τα Λύκεια.
Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!
Συγχαίρουμε και τα παιδιά που δεν εισάγονται εφέτος, για τους κόπους τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρό τους δυνατά και αισιόδοξα!

Το Δ.Σ.

Ο Ξενοφών Βεργίνης για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Εκφράζω ολόψυχα τα συγχαρητήριά μου σε όλους εσάς , στις νέες και στους νέους του Νομού Λευκάδας, για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Οι σπουδές σας ας αποτελέσουν αφετηρία όχι μόνο μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και κοινωνικής καταξίωσης σας.

Παράλληλα, για όσους δεν εισάγονται, τους εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε νέες προσπάθειες. Ας γνωρίζουν δε ότι πίσω από κάθε ατυχία υπάρχει πάντα μια νέα ευκαιρία.

Με πολλή αγάπη
Ξενοφών Βεργίνης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019

Ἀγαπητά μου παιδιά,
Ἡ σημερινή ἀνακοίνωση τῶν ὀνομάτων τῶν εἰσακτέων στίς Σχολές Τριτοβάθμιας Ἐκπαίδευσης τῆς Πατρίδας μας μοῦ δίνει τήν ξεχωριστή εὐκαιρία τῆς ἐπικοινωνίας μαζί σας.

Μέ δίκαιη ἐν Κυρίῳ καύχηση, ὡς πατέρας πνευματικός, συμμερίζομαι τή χαρά τήν προσωπική σας, τῆς οἰκογένειας, τῶν καθηγητῶν καί τῶν φίλων σας.

Σ’ αυτό τόν σημαντικό σταθμό τῆς ζωῆς σας, δεχθεῖτε τίς βαθυκάρδιες εὐχές μας γιά τό ὑπόλοιπο τοῦ ταξιδιοῦ σας στή ζωή –μακρύ, ἀνέφελο καί ἀπείραστο τό εὐχόμαστε. Προσευχόμαστε ἀκόμη ἡ πορεία σας αὐτή νά εἶναι πάντα ἀνοδική, πλημμυρισμένη ἀπό τίς δωρεές τοῦ Παναγίου Πνεύματος, καί νά ὁδηγεῖ ἀταλάντευτα στή γνώση τή μένουσα καί τήν πρόοδο τήν ἀληθινή.

Ἀκαδημαϊκοί πολίτες πιά, ἐνσαρκώνετε τίς ἐλπίδες τῶν μεγαλυτέρων γιά ἕναν κόσμο πιό φωτεινό, περισσότερο φιλάλληλο, πιό δίκαιο καί εἰρηνικό· ἕναν κόσμο πού δέν θά ἀπολυτοποιεῖ τά κτίσματα, ἀλλά θά ἔχει στό κέντρο τῆς ἔγνοιας του τόν Ἄνθρωπο καί ἀλάνθαστο ὁδοδείκτη τόν Θεάνθρωπο.

Δέν ξεχνᾶτε ἀσφαλῶς ὅτι τό μέτρο τῆς ἐπιτυχίας στή ζωή δέν εἶναι ἡ βαθμολογική κλίμακα, ἀλλά ἡ κλίμακα τῶν ἀξιῶν καί τῶν ἀρετῶν, πού ἔχει στή βάση της τήν ἔξοδο ἀπό τή φιλαυτία καί τήν ἰδιοτέλεια καί στήν κορυφή της τήν ἀγάπη, τήν ἐλπίδα καί τήν πίστη. Σ’ αὐτή τήν κορυφή ὅλοι οἱ ἄνθρωποι καί ὅλοι οἱ νέοι μποροῦν νά τερματίσουν, ἀκόμη κι ἄν δέν εἶδαν αὐτή τή φορά τό ὄνομά τους στίς λίστες πού σήμερα ἀνακοινώθηκαν.

Μέ τή διαβεβαίωση ὅτι ἡ τοπική μας Ἐκκλησία καί ὁ Ποιμενάρχης Της θά βρίσκονται πάντα στό πλευρό σας, συγχαίροντες στά ὄμορφα καί συμπάσχοντες στίς ἀπευκταῖες δύσκολες στιγμές, σᾶς ἐπαινῶ καί πάλι γιά τόν καρποφόρο κόπο σας καί διατελῶ
Μετά πατρικῶν εὐχῶν

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

† Ὁ Λευκάδος καί Ἰθάκης Θ ε ό φ ι λ ο ς

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λευκάδας

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή στο καινούριο ακαδημαϊκό ταξίδι που ξεκινούν! Πολλά μπράβο αξίζουν όμως και οι συνάδελφοί μου εκπαιδευτικοί και φυσικά οι οικογένειες των μαθητών που τους στήριξαν σε όλη τους τη διαδρομή!

Τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν οφείλουν να μην απογοητευτούν και να συνεχίσουν να προσπαθούν ώστε να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα!

Καλή πρόοδο σε όλους!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου κ Παύλου Δάγλα για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικων Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Μεγανησίου που δικαιώνοντας τις προσπάθειες τους, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους στις ανώτατες σχολές της επιλογής τους.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και καλή ακαδημαϊκή πορεία στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου
Δάγλας Παύλος

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων 2019

«Θέλω να συγχαρώ εγκάρδια όλους τους επιτυχόντες υποψηφίους που σε αυτήν την πρώτη δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους, με πολύ κόπο και αυτοθυσία πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους γονείς, που στάθηκαν δίπλα τους. Για τους μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως μία αστοχία δεν μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στη μελλοντική επαγγελματική και προσωπική τους καταξίωση. Οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία της ζωής τους.

Τέλος, καλωσορίζουμε τους επιτυχόντες φοιτητές στο Νομό μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Εμπορικός κόσμος της Λευκάδας θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν».

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ Σ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Συγχαρητήρια Επιστολή του Βουλευτή Ν.Λευκάδας Θανάση Καββαδά στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση. Εισέπραξαν τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανταμοιβή για τους κόπους και την προσπάθεια ετών και για αυτό πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι, όπως αισθανόμαστε και εμείς.

Για τους επιτυχόντες, η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι το τέρμα, αλλά η αρχή της μεγάλης διαδρομής της ζωής. Εύχομαι να αφομοιώσουν τον πλούτο της γνώσης που θα τους προσφέρουν οι σπουδές, να τον επενδύσουν και να δρέψουν καρπούς επιτυχίας και ευτυχίας.

Αλλά και όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της προτίμησής τους δεν πρέπει να απογοητεύονται: έχουν μπροστά τους όλο το χρόνο και τις ευκαιρίες για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, με επιμονή και αισιοδοξία.

Συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών και μαθητριών, που όλα τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν τον δικό τους αγώνα στηρίζοντας ηθικά και οικονομικά, παρά τις δυσκολίες, την προσπάθεια των παιδιών τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας, για την ανιδιοτελή και ακούραστη προσφορά και καθοδήγηση.

Και πάλι συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του Νομού Λευκάδας, τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε όλους τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.»

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Με τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ολοκληρώνεται ένας δύσκολος, κοπιαστικός και απαιτητικός αγώνας χιλιάδων μαθητών.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και της μαθήτριες που κατέφεραν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Επίσης σε αυτούς, που παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, θα ήθελα να τους στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον: Κανένα όνειρο και κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος, αρκεί να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ γονείς και εκπαιδευτικούς που με την συνεχή καθοδήγηση και στήριξη ενθάρρυναν και υποστήριξαν τις προσπάθειες των μαθητών.

Εύχομαι σε όλους καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σας και κάθε πρόοδο στο νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ A/ΘΜΙΑΣ & B/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συγχαίρει τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες για την επιτυχία τους να ενταχθούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και τους εύχεται καλές σπουδές με υγεία και δύναμη.

Ξεκινούν μια νέα απαιτητική περίοδο της ζωής τους, με στόχο την κατάκτηση της γνώσης, την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Για τους μαθητές που δεν κατέστη δυνατή η εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους καλούμε σε μια νέα προσπάθεια θυμίζοντάς τους ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας για την δικαίωση των στόχων μας.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς τους, διότι με κόπους και συνεχή ενθάρρυνση, στήριξαν τα παιδιά στην επίπονη προσπάθειά τους μέχρι τη σημερινή τους επιτυχία, αλλά και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας διότι με ενδιαφέρον και αμέριστη συμπαράσταση δημιούργησαν τις γνωστικές προϋποθέσεις της επιτυχίας τους.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΔΔΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πρέβεζας
Επομενο αρθρο
Πολιτιστικές δραστηριότητες Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.